Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,moj maluch też ma skaze,podobnie jak starszy synek więc karmiłam Olivera piersią 2 m a potem przeszłam na Bebilon pepti,skóra ok,czasami cos tylko sie zaczerwieni na ciałku ale po posmarowaniu przechodzi(stosuje masc cholesterolowa plus emolienty z serii Emolium-emulsje do kapieli,krem specjalny) skora gładka a buzie ma zwłaszcza ładna
on nigdy nie miał brzydkiej skóry na bużce ,jesli juz to,miewa suche plamki na ramionkach czy brzuszku,je zupki i deserki oraz mleko
Dziewczyny może ktoras z was daje malychowi nestle sinlac-jak go przygotowac zeby wlac do butli i takie poplynne podac przez smoczek?

tutaj u nasady tam gdzie łączy się z piersią - wygląda to tak jakby ktoś wziął nożyka ostrego i chciał odciąć mi sutka. chyba nie muszę mówić jak boli
z jednej piersi, tam gdzie jest większa rana, ściągam mleko laktatorem i podaje mleko w butli, z drugiej piersi, tam gdzie mniejsza rana, karmie przez nakładki, czasem nakładke zdejmę by poczuć ciepło buzi Marcelka 

niestety niebarmanko jak Marcelek lepiej już?

oczywiście pod warunkiem, że nie gryzą;-) Chylińska kiedyś powiedziała o swoim Rysiu, że jej "masakruje suty", więc możesz się solidaryzować teraz;-);-) oczywiście żartuję, żeby Cię jakoś pocieszyć... Szkodami Ciebie, że się męczysz...