reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Śliczne brzusie

gufi twój brzuszek śliczny, zgrabniutki,a pępek schowany... mój to się wybił już daaaaawno temu;)

bodzinka fiu fiu, już spory twój brzusio;)

haanah bardzo ładnie wyglądasz, a te kilogramy to niby gdzie? bo jakoś ich nie widze????? jestes przykładem na to że kobieta w ciąży może byc atrakcyjna i zadbana, wystarczy tylko odpowiedni strój, bielizna, troszkę makijażu i proszę, laska jak z okładki- super, tak trzymaj;)

muszę też coś nowego tu wrzucic, dzisiaj chyba zrobię sesyjkę

reklama
Muszę męża zmotywować, żeby mi ładne zdjęcia zrobił. Bo oprócz tych brzuszkowych, które sama sobie robię w lustrze, to nie mam. Strasznie mi się podobają takie zdjęcia kobiet w ciąży, no i później chciałabym pokazać synkowi gdzie mieszkał przez 9 miesięcy ;)

Długo się zbierałam, żeby Wam mój wielki brzuchol pokazać:)Zdjęcia były robione w 23 tygodniu
Oto i on:
IMG060.jpgIMG057.jpgIMG039.jpgIMG041.jpg
pencil.png

Załączniki

• IMG041.jpg
    IMG041.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 54
  • IMG039.jpg
    IMG039.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 52
renczysia super że się do nas przyłączyłaś- więcej odwagi- my tu nie gryziemy :) Zapraszam na inne wątki- w tym główny :)

Lothien - śliczne fotki- te papuci są urocze na takim zgrabnym brzuszku :) Super fotki :)

Wiolcia ale boski te Krzysiowy domek:pPP super, widać że urósł!!!:))) i widzę kreskę!!:) no i żyłki widoczne, śliczny!!!

Lothien super brzuszek i jaki fajny pomysł na zdjęcia:)))))) śliczna pamiątka a brzuszek całkiem spory:p

reklama
Wiolcia duzy i fajnacki brzuch. ;-)
Mój z wczoraj: 24t 6d.

2.09.2010 24t 6d.jpg

Prawie leżałam na fotelu.

Ostatnia edycja:
Do góry