• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

slodkie KILOGRAMY...:)

ja 10 na plusie w dresiku i bez butow-masakra. jestem pewna ze to po tej z-j-e-b-a-n-e-j luteinie.dosc ze o wiele wiecej po niej tyje (ten miesiac jak nie jadlam niecaly kiloram a tak to po 2 ponad), to jeszcze mi sie woda po tym zatrzymuje-nie powinnam jesc tyle hormonow!!!!. gin tez mnie zawsze w butach wazy-dlatego nie chodze do niego w "newrockach" (-laze w nich cala zime), z ktorych kazdy wazy 1,5 kilo :-) :-) :-)

reklama
U mnie 3,5 na plusie, było już prawie 4, ale przez chorobę znowu trochę schudłam, a u lekarza, dziś mi odjęła na ubranie i buty 1,4kg, a ostatnio 0,5kg, dobrze, że sama się ważę w domu, bo bym zgłupiała :-D.

U mnie już 7 na plusie (a tak niedawno było 4) Dzisiaj gin stwierdził że bardzo dobrze. Należę do tych szczuplejszych (zaczynałam mając 49 kg) więc mój M się cieszy i ma nadzieje że coś mi z tego zostanie :-)

Cześć dziewczyny :-)

Ja urzęduje na pod forum Sierpień, mam termin na 3.08, ale po mimo mniejszej ciąży ważę więcej od Was, Ja ważyłam 60 kg przed ciążą, a teraz mam już 70 :baffled: Ale nigdzie tego nie widać oprócz brzuszka i piersi to moja pierwsza ciąża i nie wiem jak to dalej będzie, ale nie martwię się i nie patrzę na wagę :tak: W końcu tego czego dzidzia mamusi nie zabierze to mamusia sama zrzuci :-D:-D

Pozdrawiam Was serdecznie :-)

reklama
u mnie juz 7 na plusie,od ostataniej wizyty która byla 3 tyg temu 2,5kg poszło w góre, a gin sobie zażartował i mówi mi "pani anetko to moge juz na końcu karty wpisać 100?" i tak małymi literkami 100kg wpisał haha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry