reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

slodkie KILOGRAMY...:)

Czyżbym była rekordzistka :-) ?
Ja mam 20 + dodatkowo rozstepy na dupsku, cyckach, cell. na udach schodzi na kolana a jak napne ramie to i na ramieniu mam takie dziurska wielkie :-)
nie wiem czy smiac sie czy plakac....

reklama
u mnie rowne +15kg do tego piekne rozstepy na posladkach,udach i łydkach

ewelad kurcze ze jak tak nie umiem wysikac z jakis 5 kg:-D

U mnie zaczyna się puchnięcie i już 14 na plusie...rozstępy na podbrzuszu...część po synku, część nowych od córci...pocieszam się tym, że po pewnym czasie ich już tak nie widać...

U mnie 10,5 kg na plusie cały czas-ale nie mam jakiegoś super apetytu bo ja duzo zjem to źle mi się oddycha

ja na plusie 9. rozstępow brak- najwyrazniej mustella pomaga, polecam ją wszystkim, bo tendencje rozstępowe to ja mam (jako nastolatka sie nabawilam np rozstepow na plecach i kolanach, gdy roslam)

oprocz kremu przeciw rozstepom, maja tez Na roztepy cos

ja to tylko tłuszczem obrastam. Moja poopa wygląda jak pączek :-D Jak u Supcio - zauważam zmiany nawet na przedramionach :/ Ale co tam... dziadek mówi - " przyjdzie czas przyjdzie rada" schudnie się i ujędrni po ciąży ;-)

To i ja się pochwalę!!
U mnie +16kg na plusie, rozstępów brak za to dorobiłam się hemoroida!!
Więc jak widać coś za coś ;-)):-) ale widać takie uroki ciąży!

U mnie wszystko co najgorsze rozstepy na brzuchu jak by mnie ktos zyletka pociol zylaki popekane naczynka na nogach . Twarz jak paczek w pełni 15 na plusie celuit owszem . Z tego co było wczesniej została tylko kropka nad i w słowie piękna .

U mnie 16 kg na + rozstępów nie mam ale też smaruję się mustella podwójnie działającym. Mam straszny cellulit a wcześniej nie miałam wcale wiec mam nadzieje, że po ciąży zniknie choć już słyszałam od koleżanki, że cellulit nigdy już nie znika:szok:
I mam jeszcze taką przypadłość, że na skórze na twarzy robią mi się takie ciemne duże przebarwienia jakbym się nierówno opaliła albo opaliła mocno i gdzieniegdzie skóra zeszła taka łaciata jestem trochę ma ktoś takie coś?? ponoć to albo plamy hormonalne albo od ucisku dzidzi na wątrobę.

reklama
Ja mam +12 i pewnie jeszcze dojdzie coś :-prozstępów niet, cały czas vichy jadę i może pajączków więcej na nogach ale dopatrzę się jak urodzę i schudnę bo teraz ciężko mi się obrócić:-D w sumie waga 65, 64 ważyłam z Emi do porodu a tu jeszcze miesiąc czasu:-p

Do góry