justyna3003
Fanka BB :)
hmmm taki twój urok...bo ja mam odwrotnie, zaszalałam dziś na śniadanie i cukier 150
a przez 3 dni było tak ładnie...

a przez 3 dni było tak ładnie...Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a przez 3 dni było tak ładnie...tyle miałam wczoraj po obiedzie.............hmmm taki twój urok...bo ja mam odwrotnie, zaszalałam dziś na śniadanie i cukier 150a przez 3 dni było tak ładnie...

Ja chyba bym pomierzyła na Twoim miejscu, ale na początku bez diety......jeśli będie za wysoko to wtedy podietuj i mierz- często sama dietka wystarcza, więc próbuj......zawsze będziesz skpokojniejsza wiedząc na czym stoisz........Dziewczyny - u mnie krzywa wyszła w normie ale ostatnio mierzyłam sobie cukier rano i wychodzi mi na czczo 96-103. Mam się zacząć obawiać i wprowadzić dietę? Mój tata jest cukrzykiem II typu i u mamy cukry ciągle dużo za wysokie wychodzą. Mój lekarz to d... pod tym względem, dla którego krzywa to świętość - nie mam się kogo poradzić :-(

Na czczo do 90, a w ciąży mierzymy 1 godzinę po posiłku, a norma to do 120.....Dzięki kinderek
Powiedz mi jeszcze, ile powinno być dwie godziny po posiłku?
Profilaktycznie chyba słodycze odstawię - nie zaszkodzę ani sobie ani małemu, a sumienie będzie spokojniejsze...

A to było razowe pieczywo z twarożkiem i duuużo warzyw. Zobaczę jak będzie po serku wiejskim bez pieczywa, może to po nim taki wynik? Dramatu nie ma, ale ja pod tym względem panikara jestem - wczoraj kolejny wujek cukrzyk się ujawnił