reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Słodkie mamy :-)

hej dziewczyny
ja tez jestem słodka:)
po tych sterydach ktore dostalam w szpitalu to cukry zwariowaly. Teraz w domu jest troche lepiej ale posilki dziele na malutkie a czeste. Wizyte u diabetolog mam dopiero 11.03, wiec musze powalczyc. Nie wiem czy mi jednak nie wprowadzi insuliny, choc z drugiej strony to troche za pozno juz. Wolalabym zostac na diecie.
a na szpitalnym wikcie schudlam 4kg!!!! Lekarka bedzie krzyczec ze sie glodze....echhh

reklama
witaj Elajar wśród słodkich mamusiek:-)
Ja niestety odkąd jestem na diecie też schudłam 2,5kg. Martwię się strasznie o maleństwo bo utrata wagi niedobra:-( Z kolei podtuczyć się nie da bo jak tylko troszkę więcej zjem to cukry szaleją:confused: Ja na szczęście jeszcze mieszczę się w normie ale podobno im dalej tym gorzej:wściekła/y:. Pozwalam sobie tylko na bardziej obfitą kolację bo normalnie głodna nie zasnę:-p

Aisha now sumie nie tragicznie jak na male szalenstwo:-) -ta bulka przed spacerek by bylo ok , a jajecznica dzis jakby byla dietowa to tez mi pasowala ale ja dzis troszke ja urozmaicilam:-) - bo ioleju do szpinaku i pozniejmasla do jajek i dlatego:-)

Ja zauwazylam, ze najwiecej moge sobie pozwolic na obiad :) Dzis roznych sporo rzeczy jadlam (jajecznica, kurczak w galarecie, kuskus, sok jablkowo-marchwiowy,twarog,ogorek zielony) i wzielam sie za sprzatanie i ciasto piec dla meza i cukier 105 :D Jestem po podwieczorku, nie dlugo kolacja. No musimy jakos wytrzymac kochane, jeszcze troche. Tez sie martwie, wg mojej wagi to schudlam praktycznie 5 kg ...usg za 6 dni...
Elajar witaj :) gratuluje blizniakow :))
edyta no widzisz jak pięknie :)

No ja dzis obiad tak syty zjadlam ,ze az sie balam mierzyc - ale 103 - a zrobilam pulpety zapieczone w sosie pieczarkowym w jogurcie naturalnym z dodatkiem smietany i 2 lyzek maki do zageszczenia , do tego surowka , ogorek kiszony tez i pol woreczka kaszy perlowej - obiad pycha :-)

o Marja to ja dzisiaj obiadek podobny:-) kasza perłowa z gulaszem i surówką z kiszonej kapusty:-) Mniamm a cukier 96:-D:-D:-D
W ogóle dzisiaj mam dobry dzień bo po każdym posiłku cukier max105. Teraz zjadłam podwieczorek: jogurt naturalny z truskawkami suszonymi i płatkami pełnozbożowymi. Delikatnie osłodziłam fruktozą i jest git:-) Do tego 2 sucharki. Za godz napiszę jak cukier.

Ja zjadłam kawałek ciasta upieczonego dla męża.... ide zaraz na spacer z psem! może zbiję cukier, już się boję! Kurcze, nie wyszło mi to ciasto....ale ze mnie dupa wołowa....

reklama
Aisha licza sie checi:-) mezowi smakowalo napewno:-)

A ja zjadlam genialna kolacja - pol jogurtu nat. takiego z biedronki z wapniem , serek 0% homogenizowany tez z biedronki - pol miseczki sporej malin i truskawek - zmiksowalam je - wymieszalam z nabialem - dorzucilam platki zbozowe i sporo tego blonnika chrupek z lidla - i siedzialam godzine i 116 - wiec jest git:-)

Do góry