reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Słodkie mamy :-)

Jedz smialo watrobke - w ciazy mozna jesc - tylko zeby nie codziennie ale spokojnie jak co 2 tygodnie zjesz porcje to nic nie zaszkodzi, wrecz przeciwnie - jest bardzo zdrowa i ma duzo witamin . Narobilas mi smaka i chyba tez sobie zrobie w najblizszym czasie:-)
Ja dzis na spacerze z synkiem zjadlam 2 pale paczki serowe , a teraz laterz grochowki - i lezalam godzine , bo synka usypialam i 113:-)

reklama
Natalia a wątróbka drobiowa????
Marja bo dziś dzień niskich cukrów :p
Oj, ale pączka to bym zjadła, ciekawe jaki po nim byłby cukier ;)

Wątróbka jak najbardziej ja mysle ze drobiowa.
Udziec byl ok. siedzial w piekarniku 2 ha i chyba troche za mało go podlewałam ale nie był zly. cukry 103.
przez dzisiejszy obiad mam z posiłkami 1 ha w plecy:crazy:. no ale co zrobic tak bywa czasami.

No ja tez lubie drobiowa - ale zjadlabym wieprzowa albo cieleca - narobilyscie mi smaka itez zrobie :-)

No to na obiady u nas jutro wątróbka ;) Nie no zobacze czy będzie mi się chciało po nią iść, bo muszę iść na to usg, a mam kawałek drogi i jeszcze na pocztę.

wątróbka górą:-D
Dziewczyny muszę się pochwalić. Ja dzisiaj normalnie cukry nie przekraczające 100. Ale to pewnie dlatego żeby nie myśleć o mężu to się za sprzatanie złapałam i pięknie wszystko zbijałam:-)
Aisha koniecznie się jutro pochwal jak to 2 USG wyszło:tak:

witam

ja wylamuje sie z watrobki bo nie lubie...
u nas dzis rybka gora...moja corcia tez lubi razem ze mna rybke na parze

rano cukier 90, po sniadanku 108
milego Dnia Kobiet

reklama
Cześć dziewczyny:-) ja już nie mam siły z tymi cukrami. Wczoraj tak pięknie niziutko cały dzień było a tu po kolacji klops 140:baffled: a zjadłam tylko 2 kromki chleba tego co zwykle z wędliną i papryką. Myślicie, że to ta papryka tak wywalić mogła? Co wy jadacie na kolacje i ile że macie takie ładne wyniki?

Do góry