Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzieki za przyjecie mnie do swego grona:-)
ja pół dnia spedzilam w miescie, na dodatek Miloszek nakupkal i musialam go przebierac pod biedronką;-)
widze ze dziewczyny uzdolnione:-)
ja wczoraj narobilam pierogow z jagodami i zamrozilam dla meza- wezmie sobie w trase. Jutro dopiero przyjedzie.. ech
pierogi z jadogami to sobie twoj poje hehe,
moj M jest wielbicielem jagodowych dzemow itp.
ja osobiscie uwielbiam wisnie i wszystko co z nich zrobione mniam mniam
weekendowa cisza hehe
mi sie chyba znowu torty szykuja do zrobienia,na wczoraj robilam ciasto z truskawkami dla kolezanki , cos ala tort, poszlo na festyn
beata jak tam twoje dziela sie maja?
marta chyba weekend wolny czy niebardzo?
Ciasteczko- jutro lakieruje 4 szkatulki- caly dzien- no i zaczynam jedną i 1 klucznik- klucznik dla mnie a drugi na handel.
we wtorek mam spotkanie biznesowe haha w sklepie na 11-00 to tyle.
Witam nowe słomianeczki;-):-).
Weekend wolny ale wczoraj z Julem a potem z Olkiem na pogotowiu byłam a dziś Komunia na wyjeździe i dopiero po 21-ej do domu zjechałam. A jutro Aktywne Mamy i chlebek dziewczyny zamówiły i w dodatku prowadzącą zajęcia muszę dowieźć.
sewa na "disco robaczki" ale taki sobie, tzn.ani jednemu doroslemu zbytnio sie nie podobala bajka za malo bylo muzyki itp. a mialy byc disco ale dzieci byly zadwolone choc pewnie ze shreka bylyby bardziej, ma byc 4 czesc zielonego