reklama

Słomiane wdowy

Dajta spokój!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Babka koło 30-
pokazałam moje kuferki, pudeka i obrazki- 8 pudełeczek 6 obrazków . a ona ze za najwiekszy kuferek proponuje 30zł i to w komis.....:eek::eek::eek:
bo jej ksiegowy tak doradzil....:confused:
a ja na to ze moj ksiegowy odradza mi komis- tylko kaska z reki do reki na umowe o dzielo lub zlecenie.
patrze a skubana sama dzierga decoupage....:dry::dry::dry:
ale talent se mysle!!!!!!!!!!!!!!
biore do reki jej wypociny.....:confused::confused: ło jezu!!!!!!!!!!!!!!
drewniany wieszaczek bez farby, na nim 2 przyklejone motywy i jeszcze na łatwizne wyciete w kwadrat.....:no::no::no: szmira!!!!!!!!!!!!
pytam sie- ile warstw pani kładzie????
a ta 1 -2 zalezy!!!!!
mowie jej za 30zł kuferki moge robic ale bez farb, bejcy- przykleje motyw na gole drewno i 1 warstwa lakiewru wtedy ok.
a ta ze chce takie jak jej przyniosłam
chcialam ja podreczyc.....:-D:-D:-D wiec sie pytam- ile czasu pani decupazuje?????
a ta- poł roku.....:-D
a ja na to- ooooo jak na pol roku cienkie ma pani te prace.......:-D:-D:-D
i se poszłam

reklama
Beata to szkoda nerw na takiego babsztyla:-) nie robi tego profesjonalnie to i mysli ze kazdy jest taki tepy jak ona:)
Ja spedzilam wspanialy weekend z mezem ktory zakonczyl sie w sumue dzis o 20tej bo juz odwiozlam go na dobre na baze:-(
Najbardziej podobalo mi sie wczoraj jak odwozilam meza do ciezarowki do Słubic ale wiedzialam ze spedzi tam jeszcze 5 godzin bo auto bylo w serwisie i zamiast pomyslec wczesniej to jak wrocilam do domu to dzwonie i mowie- a moze spakuje wozek ,malego i spedzimy kolejnychn kilka godz razem? i tak jezdzilam 50 km w jedna strone:) ale warto
Jutro tescie przyjezdzaja na dwa tygodnie a ja juz mam alergie:wściekła/y:
milego wieczorku babeczki

ale ludzie to maja tupet, beata na pewno gdzie indziej zaplaca wiecej za twoje dziela:tak:
zalosne jest takie cos bo chcieliby wypasione rzeczy ale zeby byly tanie a niestety tak nie ma, ile razy ja to u siebie przerabialam,
a wlasnie na piatek robie tort na roczek dla znajomej, bedzie na wierzchu z taka glowa slonia, tort w kolorach niebieskim i zielonym, a srodek czekoladowy lacznie z masa,
ale sobie smaka narobilam:sorry:

Dzień doberek!

Beatka ale babsko paskudne :sorry: najlepiej kupić od kogoś za grosze i sprzedać drogo :confused: wtedy byłoby dla niej super :confused: Na pewno znajdziesz kogoś z kim będziesz mogła rozpocząć współpracę na porządnych warunkach :tak: Trzymam kciuki!

ciasteczko narobiłaś mi smaka tym tortem ;-):tak:

Lelek dwa tygodnie z teściami :szok::szok::szok::szok: współczuje sredecznie. Ja bym nie wyrobiła :sorry:

Miłego dzionka Wam życzę!

Ciasteczko Ty to prawdziwe ciacho musisz byc:-D pewnie mezowi tez trafilas do serca przez żołądek:-D
poki co dzis tescie jeszcze mnie nie wkurzyli ale to dopiero 1 dzien;-)
Beatko widzę że Ty znad morza, ja poł rodziny mam w Gdańsku... w lipcu chcemy na jakis weekend skoczyc do Trójmiasta ale tym razem chcemy cos wynajac, jakas kwatere, musze cos poszukac na allegro

Ostatnia edycja:
reklama
O rety... mam juz ich dosc- chodzi o tesciow, a co najlepsze- dzis uslyszalam ze zostaja do 18 czerwca:wściekła/y:
Beata widze ze masz synka tylko o tydzien starszego od mojego:-)
my dzis bylismy u ortopedy i bioderka super wiec koniec wizyt kontrolnych.
Jutro czekam za swoją kochana połówką;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry