reklama

Słomiane wdowy

dobry wieczor :-)
melduje sie cala i zdrowa - pozdrowienai z poludnia Polski :-)

Beata - kiedy ty to wszystko robisz kobieto??????? Jestes chyab mega swietnie zorganizowana :-D
Ja mam lenia i od 2 tygodni nawet guzikow do plaszcza sobie nie przyszylam :-D a co tu mowic o innych rzeczach...

Dzieciaki mi rosna - starszak skonczyl 3 lata, maly ponad 2 miesiace jzu ma - kurcze - ale czas leci... A M jzu za miesiac wraca :-)

Milego tygodnia!!!!!!!!!!!!

reklama
mysz juz 2 miesiace konczy, rany jak ten czas leci:szok:
moj jutro bedzie w sz-nie ale firma nie ma zamiaru ich sciaga i dopiero 7 czerwca ale jestem:wściekła/y::wściekła/y: bo niedosyc ze beda na stoczni i mozna zapomnie ze sie tam do nich wejdzie, to prawie sie nie zobaczymy:wściekła/y::wściekła/y: kurna no...:eek:

hej laseczki

Mysz wieczorkami dziergam, co mam robic na bb rzadko zagladam- kiedys bylam uzalezniona, teraz mi oprzeszlo i chyba dobrze.
wole robic cos bardziej pozytecznego hihi.

Sewa witaski!!!!!!!!!!

ciasteczko- tort smakował.

Marta witaj- maz juz lada moment wraca- super!!!!!!!!

skonczylam moja czarownice jupi!!!!!!!!!!!!!

beata hehe z ta brzydula, ladny klucznik
a tort wiem ze bardzo smakowal i ze podobal sie i to najwazniejsze a na czawrtek tez robie tort truskawkowy i sernik dla kolezanki a moj M dzisiaj wieczorem bedzie juz w sz-nie ale dopiero jutro do domu przyjedzie bo sztorm szaleje na baltyku i wszystko sie opoznia

brzydule hehe
jak spedzacie dzisiejszy dzien? jakies atrakcje macie dla dzieci?
u nas w centrum sportowo-rekreacyjnym sa jakies atrakcje dla dzieciakow za darmo chyba miasto sponsoruje
przejde sie z dziewczynami, starsza juz byla bo basen zaliczyla ale jeszcze raz moze isc hehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry