reklama

Słomiane wdowy

Lelek my do ortopedy idziemy w czerwcu na 2 wizytę ;-)
A Twój to na cycu czy butli?????

ciasteczko pewnie piecze swoje pyszności ;-)

u mnie cisza- jak makiem zasiał.....:szok::szok::szok: wszyscy śpią.
mi jakos dziwnie- własnie skonczyłam ostatnia szkatułke i mam juz wolne.....:-D:-D:-D
ale od pon zaczynam robic doniczki- laska jeszcze nie wie dokladnie ile.....:-D:-D:-D
we wtorek powie dokladnie.....:-D:-D:-D
cos sie jeszcze mi kroi na czerwiec, lipiec i sierpien.....:-D:-D:-D
ide szukac inspiracji hihi......:tak::tak::tak:

reklama
witaski
dzis u nas slonecznie, trzeba isc dzieciaczki przewietrzyc!!!!!!!!!!!!!
milego dzionka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzis koncze moj kluczniczek- domowilam jeszcze 2 zeby miec, jakby bylo zamowienie.

witam witam
wieczorem pieklam biszkopt a dzisiaj robie a o godz.20 wychodzi ode mnie tort:-)
beata to masz troche zajecia ale jak lubisz to nie ma nic lepszego jak zarabiac na tym co sie lubi:tak::-)
kolezanka chce zebym na czwartek zrobila jej tort i ciasto ale ma dylemat bo moj M we wtorek bedzie w sz-nie i cholera scigana ich dopiero 7 czerwca bo firma nie chce sobie roboty robic przed weekendem:wściekła/y::wściekła/y:
maja isc na stocznie tylko nie ma suchego doku wiec beda stac na jakiejs wyspie no i nie wiem gdzie ja bede, nie lubie takiego stanu zawieszenia, nie wiem co mam powiedziec kolezance bo sama nic nie wiem ach:wściekła/y::wściekła/y:

Do 4 miesiaca karmiłam cycem ale pozniej musialam odstawic bo mialam kilka zabiegow pod narkoza no i jadlam bardzo duzo lekow:-(
u nas znow pochmurno
milego dnia kobitki

Lelek a jakie miałaś zabiegi????? jesli mozna spytac.
u nas nawet ładnie było- 2 razy bylismy na spacerku.
moj klucznik gotowy- dzis robie poleczke dla synka na resoraczki ;-)

2 razy miałam łyżeczkowanie a poźniej wycinali mi ziarnine ktora zrobiła sie na naciętym kroczu:-( a w lipcu mam operacje znow:-(tak mi spartaczyli wszystko po porodzie że wciaz boli i boli, a o przytulankach z mężem mogę zapomniec:-(
ale bym zjadła jakies dobre ciacho! mniam...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry