reklama

Słomiane wdowy

Problem jest taki, że ja mam tu pracę, mamy tu mieszkanie, ja mam mamę, brata, całą rodzinę, on zresztą też. Nie wiem ile można czekać, i nie wiedziedziec na czym się stoi, czy On łaskawie zechce przyjechać...?

reklama
Witam!

Mmaga dziwne to co piszesz. Musicie porozmawiać i coś ustalić, bo jak długo można tak żyć :baffled: niby jesteście razem, a jednak nie razem. Zapytaj go wprost, czy on ma zamiar na stałe zjechać do domu.... a może Ty powinnaś się porozglądać za pracą w mieście, gdzie mieszka mąż i go zaskoczyć. Musicie coś zrobić bo...... tak nie da się żyć.

Pozdrawiam Was dziewczynki. Jakoś za często tu nie piszę, ale czytam co klikacie.

m_ktosia i jak samopoczucie?

Beata ale mąż Ci niespodziankę zrobił tym przyjazdem. Cieszę się razem z Tobą. No i już teraz życzę owocnego staranka.

mysz a Ty cieszysz sie cały czas obecnością mężulka...... chyba Ci trochę zazdroszczę :zawstydzona/y:

Miłego dzionka życzę.

Witam serdecznie
Jestem Ola i tez jestem czesciej bez meza niz z nim. M pracuje zagranica. Mamy dwoje dzieci. Do tej pory jakos sobie radzilam ale ostatnio cos mam dola.
Przylaczam sie do Was.

czesc Sewa

witaj Jasmina :-)

sewa - zgadza sie - mam meza w domu, ale wczoraj humor popsula wiadomosc ze 04.02 juz bedzie wyjezdzal :-(
Bogu dzieki zdazymy zrobic chrzciny Jasia bo jzu to odwlekamy tyle czasu... :zawstydzona/y:
Trzymajcie kciuki zeby maly lobuz byl grzeczny w najblizsza niedziele ;-)

czesc kochane

ja co prawda w tej chwili slomianka nie jestem

ale wpadlam was przytulic :tak:

trzymajcie sie cieplutko

ps. ja sie mam dobrze, ciagle poczatek, nawet bez wiekszych nudnosci, cialo chyba sie po pierwszej ciazy latwiej pogodzilo z nowym mieszkancem :sorry2:

m_ktosia - oby takie samopoczucie trwalo jeszcze najblizsze 7 miesiecy ;-)
Ja tez czulam sie fantastycznie w ciazy i pracowalam niemal do konca, a jak jzu przestalam to nie umialam sobie miejsca znalezc... :-D Teraz to bym odpoczywala w kazdym wolnym momencie i Tobie tez tego zycze :tak: No bo potem z dwojka Maluszkow to raczej o odpoczynek bedzie ciezko... :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry