• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Słomiane wdowy

Problem jest taki, że ja mam tu pracę, mamy tu mieszkanie, ja mam mamę, brata, całą rodzinę, on zresztą też. Nie wiem ile można czekać, i nie wiedziedziec na czym się stoi, czy On łaskawie zechce przyjechać...?

reklama
Witam!

Mmaga dziwne to co piszesz. Musicie porozmawiać i coś ustalić, bo jak długo można tak żyć :baffled: niby jesteście razem, a jednak nie razem. Zapytaj go wprost, czy on ma zamiar na stałe zjechać do domu.... a może Ty powinnaś się porozglądać za pracą w mieście, gdzie mieszka mąż i go zaskoczyć. Musicie coś zrobić bo...... tak nie da się żyć.

Pozdrawiam Was dziewczynki. Jakoś za często tu nie piszę, ale czytam co klikacie.

m_ktosia i jak samopoczucie?

Beata ale mąż Ci niespodziankę zrobił tym przyjazdem. Cieszę się razem z Tobą. No i już teraz życzę owocnego staranka.

mysz a Ty cieszysz sie cały czas obecnością mężulka...... chyba Ci trochę zazdroszczę :zawstydzona/y:

Miłego dzionka życzę.

Witam serdecznie
Jestem Ola i tez jestem czesciej bez meza niz z nim. M pracuje zagranica. Mamy dwoje dzieci. Do tej pory jakos sobie radzilam ale ostatnio cos mam dola.
Przylaczam sie do Was.

czesc Sewa

witaj Jasmina :-)

sewa - zgadza sie - mam meza w domu, ale wczoraj humor popsula wiadomosc ze 04.02 juz bedzie wyjezdzal :-(
Bogu dzieki zdazymy zrobic chrzciny Jasia bo jzu to odwlekamy tyle czasu... :zawstydzona/y:
Trzymajcie kciuki zeby maly lobuz byl grzeczny w najblizsza niedziele ;-)

czesc kochane

ja co prawda w tej chwili slomianka nie jestem

ale wpadlam was przytulic :tak:

trzymajcie sie cieplutko

ps. ja sie mam dobrze, ciagle poczatek, nawet bez wiekszych nudnosci, cialo chyba sie po pierwszej ciazy latwiej pogodzilo z nowym mieszkancem :sorry2:

m_ktosia - oby takie samopoczucie trwalo jeszcze najblizsze 7 miesiecy ;-)
Ja tez czulam sie fantastycznie w ciazy i pracowalam niemal do konca, a jak jzu przestalam to nie umialam sobie miejsca znalezc... :-D Teraz to bym odpoczywala w kazdym wolnym momencie i Tobie tez tego zycze :tak: No bo potem z dwojka Maluszkow to raczej o odpoczynek bedzie ciezko... :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry