reklama

Słomiane wdowy

Sewa a mocno płakał synek?????? Oskarek też dziś miał pobieraną krew , po chorobie mówi że bolą go mięśnie.

Ewciu materiały dostanę we wtorek- a zajęcia mam we wtorki i środy na 16-30 do 19-00....;-)

Mysz ja nawet nie chciałam słyszeć o prawku, ale mąż mi KAZAŁ w grudniu kupi autko i szkoda żeby stało 10 mies. pod domem.

Mam dni płodne, więc staramy się na maxa....;-);-);-) ale testy owulacyjne i mierzenie temp. sobie odpuszczam.

DOBRANOC LASECZKI

reklama
Sewa a mocno płakał synek?????? Oskarek też dziś miał pobieraną krew , po chorobie mówi że bolą go mięśnie.

Mam dni płodne, więc staramy się na maxa....;-);-);-) ale testy owulacyjne i mierzenie temp. sobie odpuszczam.

Strasznie płakał :-(:-(:-(:-( tak mi go było szkoda :-(:-(:-( Co do bóli mięśni..... po chorobie może tak być.... ale lepiej sprawdzić :tak:

Dalej trzymam kciuki za staranka :tak::tak::tak:

Dobranoc!

Mysz ja nawet nie chciałam słyszeć o prawku, ale mąż mi KAZAŁ w grudniu kupi autko i szkoda żeby stało 10 mies. pod domem.

Beatko rób to prawko,naprawdę się przydaje-wiem co mówię:tak::tak:

Beciu rob rob pzryda sie anprawde warto,,,ucz sie,,,,hehe
IIwka Beecia zacyzna dopero.
sewa buziaki dla małego dzilenego....

Pozdrawiam
Jutro m wraca,mial byc na dranem o 7,,ale jutro dopiero o tej wyjeżdża,,kiepsko,,wieczorke dopiero zjedzie...

moj tez mial jutro wrocic ale nic z tego :no: Przelozony lot na jutro, wiec w Polsce bedzie e niedziele - oby... :dry:

Beata - nawet jak sie nie wystaracie tym razem to ile przyjemnosc z tych staran... ;-) Ale oczywiscie rowniez trzymam kciuki za owocne proby :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry