• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Słomiane wdowy

reklama
Witam was..
moj mezulo zjechal do domeczku dzisiaj o 5 rano,,mialam pobudke,,ale spoko,,,warto bylo;-)...
Teraz chata ogarnieta,zjedzone sniadanie dawno,,,
synek sie bawi a mezulo kima,,ale zaraz jedziemy na wies do cioci,,takze nas nie bedzie...
super jest mies meza w domu

pozdrawiam,,milego weekenduuuuuu

Witam weekendowo.

Ale Wam super, że macie mężulków obok.... no, albo zaraz będziecie miały :tak::tak:

U mnie jeszcze ponad miesiąc. A potem na zawsze razem :tak:
Własnie mój mąż dzwonił, że wynajął dla nas mieszkanko. Bo w tym co mieszkał, to naszej trójeczce byłoby za ciasno. Podobno mieszkanie fajne, piękna okolica. Zaczynam się coraz bardziej cieszyć.

Życzę miłego popołudnia i wieczorka.

Sewa-miesiąc szybko zleci-Ty będziesz miała mężulka przy sobie a mój mnie zostawi:-(
Ale to życie jest beznadziejne czasami!

Ewa-nie dziwię Ci się. Naciesz się koffana!

Cześć

Sewa ale fajnie, miesiąc szybk zleci, potem już nie będziesz słomianką....;-)

iiwka a twój mąż na długo wyjeżdza?????

Ewka ale dajesz czadu - kochana.....;-);-);-) o koleżankach tylko pamiętaj!!!!!

Ewcia bo jak twoj malzonek wraca to czasami gdzies wsiakasz......;-) Masz zdawac relacje codziennie.....;-)
yhy spoko tak jest!!!
wsiakam w meza,,a raczej on we mnie,hihi.....wieszzz no teges majonez,,,
ale bede bede jakos postaram sie
teraz go dwa dni nie bedzie wiec mam tylko was,,
buźka
dobranoc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry