reklama

Słomiane wdowy

Oj zaniedbuję Was dziewczynki :zawstydzona/y: ale mam tyle spraw na głowie, że poczytam co się dzieje u której i zmykam :sorry2:

Beatko jak tam staranka?

Ewcia fajnie, że autko zakupione :tak:

Życzę miłego dzionka. My pewnie spędzimy go w domku, bo Jędrek ma mega katar, a pogoda deszczowa i zimno. Gdzie ta wiosna??????

reklama
czesc

Sewa chyba jutro sobie zatestuje, temp juz nie mierze, ale pare dni temu bylo 37C, ale szyjka CHYBA otwarta- sama juz nie wiem, cycki troszke bola, jajnik tez.

Ewciu fajna fura.....;-)

milego dnia laseczki

Czyli to wasze pierwsze rozstanie?????
Ale spoko dasz rade, mój S kiedyś wyjeżdzał na 9 miesięcy , bez możliwości wsześniejszego powrotu. Czas szybko leci a Twój mąż będzie przyjeżdżać na przepustki.....:-D:-D:-D Tylko nie szalejcie wtedy, bo szybko zostaniesz mamusią po raz drugi......:-D:tak::-D

Ewcia a ty gdzie??????Opijasz tą nową brykę.....:-D:-D:-D????????
\
Mam nadzieję że nie tak szybko:-D:-D:-D

Dziewczyny - znikam na jakis czas z tego watku bo jest mi bardzo smutno :-(
Moja kolezanka (Majowka 2007 - mama blizniakow, bedaca w ciazy) miala z rodzina wypadek samochodowy i stracila ciaze a wczoraj sie dowiedzialysmy ze zmarl jeden z jej synkow :-( :-( :-(
To jest tak niewyobrazalna strata ze po prostu zanim ochlone i z tym sie pogodze to troche to potrwa... :-(
Współczuję....:-(:-(

Też się witam :tak: w ten paskudny ranek :baffled: czy u Was też tak leje, bo u mnie okropnie..... ja chcę pięknej wiosny.

Pomimo niepogody życzę miłego dnia!

oj Beata to pewnie troche rozczarowana musisz byc :-(
Trzymam mocno kciuki zeby nastepnym razem sie udal o:-) Moze kup sobie taki test owulacyjny zeby dokladnie wiedziec kiedy jest najlepszy dzien?

A ja nadal nie moge sie pogodzic z odejsciem do Nieba naszejo majowego chlopczyka Maxa - to takei niesprawiedliwe... Stan jego braciszka byl nienajlepszy i dzis mial operacje, ale lekarze sa na szczescie dobrej mysli.

Hej wam...
My dzisiaj od rana zalatani,,ale juz koło 13 byliśmy w miescie,na wsi,lpotemw domku
Obiadek upichcony,,,maz wylegiwal sie,,ale do fryca skoczył eraz..
ja bede pasztet mu zaciagała w sloiczku,,,,
A jutro juz słomianka znowu:-(:-(:-(

Mysz bardzo przykro miz powodu twojej kolezankai,,szkoda,,,wspolczuje im....

Becia nastepnym razem sie uda.,
ja wlasnie ma @ takze tez ncii w tym cyklu...

reklama
Witam sobotnio.

Beatko no zasmuciłaś mnie tą wiadomoscią. Dalej trzymam kciuki. Beatko, a czy Ty robiłaś sobie kiedyś badania hormonalne, bo może tu tkwi problem z zajściem w ciążę :baffled:

Mysz ja też jestem wstrząśnieta tym co się stało... Jakie to życie jest niesprawiedliwe :-( jak ta dziewczyna sobie z tym wszystkim radzi? Współczuję jej bardzo :-( Wielka tragedia :-(

Ewcia ciesz się kochana ostatnią nockę mężusiem :tak:

Miłego wieczora życzę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry