• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Słomiane wdowy

reklama
Na 9 miesięcy idzie do wojska

Czyli to wasze pierwsze rozstanie?????
Ale spoko dasz rade, mój S kiedyś wyjeżdzał na 9 miesięcy , bez możliwości wsześniejszego powrotu. Czas szybko leci a Twój mąż będzie przyjeżdżać na przepustki.....:-D:-D:-D Tylko nie szalejcie wtedy, bo szybko zostaniesz mamusią po raz drugi......:-D:tak::-D

Ewcia a ty gdzie??????Opijasz tą nową brykę.....:-D:-D:-D????????

cześc wam...
MOj mezulo rano przed 6 zjechal do domku,,nowym autem juz,,nono powiem wam fajowe,,jak zrobie fotki to sie pochwalee:-p:-p..
Teraz on pojechal na wies do cioci z malym,bo maly tam zostaje,,potem maz do Gdanska,a ja na 20 do dentysty,,w koncu,,maz dzisiaj zadzwonil,ze umieram z bolu i maja mnie przyjac i podziałalao...moze cos mi tamz robia,,,

Chyba ebdziemy spali na wsi,,,teraz latania i zalatwiania z autem,,,papiery,tlumaczenie itp....troche tego jest...

u na pada,leje ,brzydko
Pozdrawammm

Dziewczyny - znikam na jakis czas z tego watku bo jest mi bardzo smutno :-(
Moja kolezanka (Majowka 2007 - mama blizniakow, bedaca w ciazy) miala z rodzina wypadek samochodowy i stracila ciaze a wczoraj sie dowiedzialysmy ze zmarl jeden z jej synkow :-( :-( :-(
To jest tak niewyobrazalna strata ze po prostu zanim ochlone i z tym sie pogodze to troche to potrwa... :-(

Dziewczyny - znikam na jakis czas z tego watku bo jest mi bardzo smutno :-(
Moja kolezanka (Majowka 2007 - mama blizniakow, bedaca w ciazy) miala z rodzina wypadek samochodowy i stracila ciaze a wczoraj sie dowiedzialysmy ze zmarl jeden z jej synkow :-( :-( :-(
To jest tak niewyobrazalna strata ze po prostu zanim ochlone i z tym sie pogodze to troche to potrwa... :-(

Jejku :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( to strasznie smutne co piszesz.... tulę Cię mocno...... jak będziesz czuła się na siłach to wracaj do nas czekamy.....

hej wam
Ja zalatana,mezme sie zjamuje,,imprezowalismy w weekendzik,,
ale straszna ta historia z ta dziewczyna,,no szok...:-(
pozdrawiamm

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry