reklama

Słomiane wdowy

Ewcia - wyobrazam sobie jak Ci smutno...
Ja niby jzu przywyklam do takiego zycia, ale tez czasem dopada mnei smutek :-( Zreszta ktora z nas tego nei doswiadcza???....
Najgorzej jest jak cos sie zlego dzieje - zwlaszcza jak dzieck ochoruje a M w domu nie ma... Wtedy nawet nie jest mi smutno, ale jestem zla na niego i nienawidze jego pracy i takiego zycia... :no:

reklama
Hej wam,,juz mi elpiej,humorek lepszy,,bow eekend wolne.......

mysz no kazda z nas,,dlatego wiedzialam,gdzie mnie zrozumieja,,:tak:,

Miłego dnia,,u mnie piekne słonko
ide sprzatacc

czesc laski

U mnie fajowo.....;-) wkoncu zaczynaja sie dni plodne i sluz plodny, bo z nim bylo kiepsko.....;-) Staranka ruszyly pelna para, 21 maja S juz jedzie na 5 miesiecy......

Ewcia kurcze czy my zawsze bedziemy tak czekac na naszych chlopow????

Sewa, Mysz witajcie towarzyszki doli i niedoli......;-)

Zaraz jade na kurs- wczoraj skonczylismy znaki, te zajecia najbardziej mi sie podobaly......;-) Ostatnie spotkanie mam 20 maja, potem jazda........;-)

Milego dnia laseczki;-);-);-)

Beciu staraj sie staraj i siw wystarajcie w koncu,,czekamy trzyammy ksiukaskiiii:tak:

Bec iu no chyba tak,,jakos moj to od domu sie nie pcha,,tzn do POlski do pracy,,buuuu

a moj zjeżdża na weekend majowy,,jutro rano bedzie koło 5-6 ,,a w niedziele zmyka,,,zajefajnie,,superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
buizkia paaaaaaaaaaaaa

witam wszystkie słomiane wdówki
dopisuje sie do was kobietki bo i ja już słomiana wdówka:)
mąz jest na południu ja na północy :P
my sie moze w czerwcu zobaczymy albo dopiero w sierpniu czas pokaże
ale chyba uda sie życ bez męza u boku kilka miesięcy
fajne miejsce mozna sie wyżalic wylać swoje smutki :)
pozdrawiam

reklama
Czesc

Ewcia no to fajnie ze maz zjedzie chociaz na pare dni- zawsze to cos.....;-)

Agatulka witaj.....;-)

a u nas dzis piekna pogoda- bylismy w lesie i na placu zabaw, az parno.....;-) Ale tak za pol godzinki mykam znowu- trza korzystac.

Milego dnia slomianki......;-)

Ewcia biedny ten twoj chlop bedzie.....;-);-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry