reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Śluz, szyjka, temperatura

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witaski

lilith dopóki nie ma @ jest nadzieja

Jaki masz zelik?

A u mnie wrecz przecie=wnie - faza lutealna wydluzyla sie do 14 dni (z 13)
bardzo ładna fl

czesc dziewczyny
kibicuję wam! udać sie w końcu musi!
Ja do tego wątku dołączę może w marcu przyszłego roku.. ale samoobserwację być może zacznę już od następnego cyklu zobaczę..

Pozdrawiam was

wikula szkoda że sie nie udało :/
klaudusia gratki!!!
no to jak tylko zaczniesz obserwować to zapraszamy do Nas z wykresikiem...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kurcze, dziewczyny magnez jest na przedłużenie fl ?? Muszę zacząć łykać albo sama kupic sobie lutkę chyba.. patrzyłam na stary wykres i tam miałam 12 dfl ;/ Tempka spadła do niskich w dniu przyjścia @, więc jutro poleci moja ewidentnie.. jeszcze czekam na plodny śluzik, bo też zaraz przed @ występuję a później masa białego i zalew..
Jak wyjdzię, że znowu mam 12dfl, to od kiedy bierze się luteinę ??
Tylko nie mówcie o lekarzu.. mieszkam w UK i łatwo nie jest. We wtorek idę na kontroli po ostatniej infekcji i na pewno mu powiem, ale pewnie usłyszę, że po co mi to i na tym się skończy..

Żel się nazywa pre seed. Może i pic na wodę ale w formie zabawy, czy odstresowania może być i a nóż pomoże psychicznie :D

A nie, tam miałam najprawdopodobniej źle wyliczony początek fl z powodu popsucia termometru w najważniejszych dniach :D Więc wynosiłaby 13dni..
Dziewczyny na prawde bardzo się zmartwiłam, że tak szybko poleciała :(

Ostatnia edycja:
tak magnez jest na przedłużenie fl i polecam do tego B6.
a wiesz że luteina jest na recepte więc sobie od tak chyba nie kupisz więc lekarz musi wypisać...

Tu można dostać bez. Oczywiście pierw sprawdzę kiedy przyjdzie @, a później sam magnez z b6 jak piszesz. Jak to nie pomoże to przemyślę to lutke. Tylko jakby któraś wiedziała jak ją stosować :D Rozumiem, że dopiero po 3 wyższej ale do kiedy.. gdzieś wyczytałam, że do @ normalnie i wtedy odstawić.

Tu można dostać bez. Oczywiście pierw sprawdzę kiedy przyjdzie @, a później sam magnez z b6 jak piszesz. Jak to nie pomoże to przemyślę to lutke. Tylko jakby któraś wiedziała jak ją stosować :D Rozumiem, że dopiero po 3 wyższej ale do kiedy.. gdzieś wyczytałam, że do @ normalnie i wtedy odstawić.
zażywasz od 3 wyższych (chociaz ja używałam od 16dc bez względu na tempke i się udało) bierzesz przez 10 dni i po odstawieniu @ powinna pojawić się max,do 10dni... nie ma co brać do pojawienia się @ bo po co...chyba że masz niski progesteron... fajnie masz że można bez recepty... a clo tez można bez recepty

Lilith- tylko nie odstawiaj lutki dopóki nie zrobisz testu i jak wyjdą dwie kreski to łykaj dalej, odstawienie lutki może niebezpieczni eobniżyć progesteron i dla ciąży to może się źle skończyć...

jesli ma dobry progesteron to może swobodnie odstawić,najlepiej żeby sobie zrobiła badanie,ale po odstawieniu lutka będzie za wcześnie na test mimo wszystko...

Dziękuję dziewczyny :) Jak to dobrze, że mam się kogoś poradzić :)
Co do badań, to mieli mi część zrobić jak ostatnio byłam.. ale pewnie nie pobrali na to co chciałam krwi. We wtorek idę na kontrolę i postaram się jakoś z nimi dogadać, choć może być ciężko.. a niestety ne mam tu labolatorium..

U mnie dziś zaś skok.. oszaleć idzie ;/ Bóle mi się trochę nasiliły na @ i nerwy mam straszne, już się sama gubie z tym co się dzieję.. dziś pojawiło się też więcej białego śluzu jak w dniu @ więc może mnie zaleję, oby nie.. bo to by było jak mówiłam wczoraj za wczesnie :(a tak to chociaż do 12dfl bym dotrwała, ech ale wam tu marudze :D

reklama
jesli ma dobry progesteron to może swobodnie odstawić,najlepiej żeby sobie zrobiła badanie,ale po odstawieniu lutka będzie za wcześnie na test mimo wszystko...

tylko wiesz luteina, to dodatkowy progesteron i jezeli organizm się przyzwyczai do pewnej ilości, to odstawienie może nie być korzystne, a test jeżeli jest zrobiony po ok. 14 dniach od owulacji, to powinien wyjść pozytywny:))

Dziękuję dziewczyny :) Jak to dobrze, że mam się kogoś poradzić :)
Co do badań, to mieli mi część zrobić jak ostatnio byłam.. ale pewnie nie pobrali na to co chciałam krwi. We wtorek idę na kontrolę i postaram się jakoś z nimi dogadać, choć może być ciężko.. a niestety ne mam tu labolatorium..

U mnie dziś zaś skok.. oszaleć idzie ;/ Bóle mi się trochę nasiliły na @ i nerwy mam straszne, już się sama gubie z tym co się dzieję.. dziś pojawiło się też więcej białego śluzu jak w dniu @ więc może mnie zaleję, oby nie.. bo to by było jak mówiłam wczoraj za wczesnie :(a tak to chociaż do 12dfl bym dotrwała, ech ale wam tu marudze :D

poprostu trzeba poczekać, nie ma wyjścia, a jeżeli jutro tempka będzie wysoka, to planujesz robić test???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry