reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Śluz, szyjka, temperatura

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wikula i mnie się tak wydaję, ale zależy mi by ktoś jeszcze to mógł potwierdzić. Taki "sluz zewnętrzny" po przytulanku mam tylko raz z rana, jak to już wyleci jest normalny biały, ale ni jak nie wiem jak to zacząć oznaczać na wykresie. Wcześniej myślałam, że to może jednak śluz ale zaznaczałam ten z popołudniowego badania szyjki a nie poranny .. teraz jednak troszke zgłupiałam ;/

Sawi.. obudziłam się coś po 5 i nie mogłam zasnąc, jeszcze jakieś hałasy na polu były i ogromnie mi to przeszkadzało :( męczyłam się tak leżąc do po 7 aż udało się zasnać i wstałam o 9. Tak więc nie przespałam pełnych minimalnych 3 godzinek.
Dostałam dziś silniejszych bóli, więc pewnie tempka zaczynie spadać na @.

reklama
Wikula i mnie się tak wydaję, ale zależy mi by ktoś jeszcze to mógł potwierdzić. Taki "sluz zewnętrzny" po przytulanku mam tylko raz z rana, jak to już wyleci jest normalny biały, ale ni jak nie wiem jak to zacząć oznaczać na wykresie. Wcześniej myślałam, że to może jednak śluz ale zaznaczałam ten z popołudniowego badania szyjki a nie poranny .. teraz jednak troszke zgłupiałam ;/

Sawi.. obudziłam się coś po 5 i nie mogłam zasnąc, jeszcze jakieś hałasy na polu były i ogromnie mi to przeszkadzało :( męczyłam się tak leżąc do po 7 aż udało się zasnać i wstałam o 9. Tak więc nie przespałam pełnych minimalnych 3 godzinek.
Dostałam dziś silniejszych bóli, więc pewnie tempka zaczynie spadać na @.

Niekoniecznie jak boli brzuszek tempka zacznie spadac, moja siostra i przyjaciolka jak zaszly to mialy bole identyczne jak na okres i byly pewne ze juz sie zbliza. A wiec nie trac nadzieji :)

Josi, wiem.. ale już bym się nakręciła, żyjąc tą myślą. W ciąży z córą miałam takie bóle i krzyża do tego, że się usiedzieć nie dało.
Jak już kiedys pisałam, wole być miło zaskoczona niż rozczarowana :)
I nadal upieram się przy tym, że muszą boleć piersi :D A mi co gorsza nie zrobiły się nawet pełniejsze jak na tydzień przed @ :(

Hej dziewczyny,
przesyłam w załączniku wykresik, w którym zaszłam w ciąże :-)
Powodzenia kochane!!!

Załączniki

• wykres lipiec.jpg
    wykres lipiec.jpg
    10,2 KB · Wyświetleń: 91
Ostatnia edycja:
Piękny, trójstopniowy czy jak to się tam zwie :) Już widziałam na Twoim wątku teściora i serdeczne gratulację :)

U mnie dziś dziewczyny spadek, więc czekam na kolejne, obym jeszcze dwa dni dociągła bez @, bo jak nie, to będzie oznczać, że w tym cyklu była kiepska faza lutealna ;/
Przyznam się nieśmiało, że już się łudzę, że uda się na następny.. przy tym żeliku ;p

Piękny, trójstopniowy czy jak to się tam zwie :) Już widziałam na Twoim wątku teściora i serdeczne gratulację :)

U mnie dziś dziewczyny spadek, więc czekam na kolejne, obym jeszcze dwa dni dociągła bez @, bo jak nie, to będzie oznczać, że w tym cyklu była kiepska faza lutealna ;/
Przyznam się nieśmiało, że już się łudzę, że uda się na następny.. przy tym żeliku ;p

Nie ma co się łudzić, trzeba po prostu wierzyć:))

Jaki masz zelik?

A u mnie wrecz przecie=wnie - faza lutealna wydluzyla sie do 14 dni (z 13)

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny
kibicuję wam! udać sie w końcu musi!
Ja do tego wątku dołączę może w marcu przyszłego roku.. ale samoobserwację być może zacznę już od następnego cyklu zobaczę..

Pozdrawiam was

wikula szkoda że sie nie udało :/
klaudusia gratki!!!

czesc dziewczyny
kibicuję wam! udać sie w końcu musi!
Ja do tego wątku dołączę może w marcu przyszłego roku.. ale samoobserwację być może zacznę już od następnego cyklu zobaczę..

Pozdrawiam was

wikula szkoda że sie nie udało :/
Dlaczego dopiero w marcu?

reklama
Dlaczego dopiero w marcu?
tak zdecydowaliśmy z mężem.
Teraz chciałabym iść do pracy na kilka miesiecy jak nasz synek chodzi do przedszkola. Mam w końcu czas dla siebie i chcę to dobrze wykorzystać.
Jestem dobrej myśli :) już kiedyś mieliśmy przerwę w staraniach wiec dla mnie to nic takiego. Czas mnie nie goni mam 25lat:) i jeszcze czas..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry