reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Śluz, szyjka, temperatura

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wikula, domyślam się.. ja popadłam w straszne doły i tyłam jeszcze bardziej :D
Ale udało mi się wziąć w garść, gdy jeszcze na zastrzyku byłam, bo od niego to już w ogóle tyć zaczęłam. Niestety nie udało mi się wtedy dociągnąć do wymarzonych 50 kg, ale dla mnie to co wtedy osiągnęłam, znaczyło na prawdę wiele.

reklama
Ja właśnie mam ten problem, że jak się denerwuje, stresuję, mam jakies problemy, to wtedy jem i musiałam nad tym zapanować, a potem dopiero wprowadzić dietę:)

No ale na tej dietce też jest na szczęście co podjadać :D
Ja sobie np. szynkę suszyłam na grillu, by wyszła taka chrupka i miałam ala chipsy :D

No ale na tej dietce też jest na szczęście co podjadać :D
Ja sobie np. szynkę suszyłam na grillu, by wyszła taka chrupka i miałam ala chipsy :D

Ciekawe czy nas wywala, jesli stworzymy podwatek "staraczki na diecie dukana"?
Bo gdzies tam jest ten temat ale trudno tam trafic, a tu bylby pod reka...
Co myslicie?

Ciekawe czy nas wywala, jesli stworzymy podwatek "staraczki na diecie dukana"?
Bo gdzies tam jest ten temat ale trudno tam trafic, a tu bylby pod reka...
Co myslicie?
myślę że Nas wywalą...przeciez możemy pisać na starankach,tam chyba o wszystkim się pisze,no nie????

Tak, ale tam jest waskie grono. Gdyby byl osobny temat to wlaczylyby sie do rozmowy "przypadkowe" osoby.

Wiecie co, ja też myślę, żeby zrobić osobny wątek tylko dla starających się na dukanie. Przecie to nic złego, niektóre wątki jak się popatrzy są zupełnie do niczego i jednak są. Co prawda jest wątek o diecie dukana na dietach, ale tam rzadko kto piszę i nie jest podzielony dla starających się.
A co, jeśli któraś zafasolkuję ?? Lepiej pisać w swoim gronie i mieć taki temat niż latac po całym forum, lub w jakimś innym wątku zacząć wypisywać i prowadzić dyskusję z paroma osobami o diecie. Jak nas nie ma dłużej to później trzeba przeszukiwać cały wątek wstecz ;/
Ja bym Maćku zaryzykowała, jak będą chcieli wywalić to się wytłumaczy :)
Zakładaj wątek :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry