reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Śluz, szyjka, temperatura

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dziewczynki na pierwszej stronce dodałam już adresy do naszych wykresików,jeśli kogoś pominęłam i mam dodać to piszcie....

Mam pytanie do dziewczyn korzystających z 28 dni. Czy wy płacicie za możliwość korzystania z serwisu?? Bo mi po miesiącu wyskoczyło, że muszę zapłacić.

Mam pytanie do dziewczyn korzystających z 28 dni. Czy wy płacicie za możliwość korzystania z serwisu?? Bo mi po miesiącu wyskoczyło, że muszę zapłacić.

Bo tam jest tylko 30 dni za free, potem albo trzeba wykupić abonamnet albo założyć nowe konto :D

fajny pomysł z tym nowym wątkiem, juz się tam zapisałam, ale nie opuszczajcie tego, prosze:)

Ja powoli zbliżam się do owulki, musze się w testy owulacyjne zaopatrzyć, że nie przegapić, dodatkowo, jak test wyjdzie mi pozytywny to ide na podglądanko do ginki:)

Ja początkowo płaciłam [ 2 lata temu jakoś ]. Teraz na chwilę obecną nie płace i co cykl zakładam nowe konto. Trochę to głupie i myślę, że za jakieś 2 kolejne cykle opłacę już. Choć u mnie staranka są lekko wstrzymane, więc pewna nie jestem.
Za to nie wiem jak udało mi się obejść na FF tego vipa, założyłam jakby nowe konto ale zapamiętało stary cykl i vipa mam od nowa, biorąc pod uwagę dawny cykl ;/

tak,po miesiącu trzeba zapłacić,ja przedłużam bo to aż tak dużo nie kosztuje

fajny pomysł z tym nowym wątkiem, juz się tam zapisałam, ale nie opuszczajcie tego, prosze:)

Ja powoli zbliżam się do owulki, musze się w testy owulacyjne zaopatrzyć, że nie przegapić, dodatkowo, jak test wyjdzie mi pozytywny to ide na podglądanko do ginki:)
ja napewno nie opuszcze tego wątku a kupujesz te testy z allegro???to za ile spodziewasz się owu???
u mnie załamka....
cały dzień mam nerwowy a nie wiem czemu a do tego jeszcze córeczka rozścieła sobie łuk brwiowy.grrrrrrrrr zła jestem bo strasznie wygląda
a powiedzcie co ile wymieniacie baterie w termometrach?? bo ja odkąd mam to wogóle nie zmieniałam

ja napewno nie opuszcze tego wątku a kupujesz te testy z allegro???to za ile spodziewasz się owu???
u mnie załamka....
cały dzień mam nerwowy a nie wiem czemu a do tego jeszcze córeczka rozścieła sobie łuk brwiowy.grrrrrrrrr zła jestem bo strasznie wygląda
a powiedzcie co ile wymieniacie baterie w termometrach?? bo ja odkąd mam to wogóle nie zmieniałam

To cieszę się, że nie puścisz wątku:)) Ja testy kupuję w aptece, jakoś nie ufam tym na allegro (op.5 sztuk kosztuje ok 20zł - nie jest to tanie, ale cóż?)
Owulkę pewnie będę miała tak koło 16-18dc, przy clo tak zazwyczaj mi wypadała...
a co do termometru, to ja odkąd mam termometr to nie wymieniałam baterii, ale myślę, że to trzeba zrobić, jak przestanie działać:))

To cieszę się, że nie puścisz wątku:)) Ja testy kupuję w aptece, jakoś nie ufam tym na allegro (op.5 sztuk kosztuje ok 20zł - nie jest to tanie, ale cóż?)
Owulkę pewnie będę miała tak koło 16-18dc, przy clo tak zazwyczaj mi wypadała...
a co do termometru, to ja odkąd mam termometr to nie wymieniałam baterii, ale myślę, że to trzeba zrobić, jak przestanie działać:))
ale kiedy mam wiedzieć że przestaje działać....bo ja juz czuje że jestem po owu a tempka nadal nisko....

reklama
Biedna córeczka Sawi.. a jak się czuję?? bardzo ją to boli??

Ja już zmieniałam.. raz, kupil mój jakąś lepszą baterię i jak na razie mam spokój. Niestety wcześniej ciągle padała i padała :D

U mnie owulka występuję koło 12 dc, więc jeszcze niby z tydzień, ale nie wiem czy w tym cyklu będzie coś ze staranek.. raczej wątpie :)

Za to mam problem..
Odkąd prowadzę wykresiki, zawsze ustalałam konkretną godzinę pomiaru i później korygowałam temperaturę. W tym cyklu zmieniłam z godziny 9 na 8. Ale dziś zmierzyłam dopiero o 9.30 i na nowo chciałabym wrócić do mierzenia temp. o godzinie 9. Postanowilam, że skoryguję ją już tylko o 0,5 stopnia. Myślę, że to aż tak nei wpłynie na wykres, bo wcześneij była @ i jeszcze kilka dni mi zostało, by później wyznaczyć te 6 wyższych niższych .

Co myślicie??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry