reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Śluz, szyjka, temperatura

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U mnie totalna porażka w tym cyklu. Jednak ten zepsuty termometr okazał się być bardzo popsutym..
No i pamiętacie te moje pomieszanie z poplątaniem na początku cyklu z temperaturkami.. żałuję teraz bardzo, że tak to wyszło bo nie znam prawidłowych temperatur..
Tak czy siak, jak widziałyście na wykresie, po śluzie okres płodny mi się skończył..
Co do skoku, nie wiem czy to skok i nie wiem czy go już wczoraj nie było.
Wczoraj też z moim trochę posiedziałam i % były, więc może to dlatego, choć nigdy nie zauważyłam zakłócenia u siebie po takiej ilości.. Tak czy siak, cykl do niczego, czekam na kolejny ;p A podbrzusze jeszcze boli..
Cykl moze sie okazac calkiem do rzeczy.;-) Tylko wykresik nie bardzo...

reklama
Może i by był, gdyby w odpowiednich dniach były przytulanki a u nas ich brak w ostatnich dniach ;p

Mam ważne pytanie.. co to za śluz: duuużo, śliski, jakby biały ale nie do końca, trochę jakby wodą rozcieńczony, w niektórych miejscach rozciągliwy w innych lepki.. i że tak powiem.. na pewno o kwaśnym zapachu..

Może i by był, gdyby w odpowiednich dniach były przytulanki a u nas ich brak w ostatnich dniach ;p

Mam ważne pytanie.. co to za śluz: duuużo, śliski, jakby biały ale nie do końca, trochę jakby wodą rozcieńczony, w niektórych miejscach rozciągliwy w innych lepki.. i że tak powiem.. na pewno o kwaśnym zapachu..

tak patrząc po konsystencji to często po owulce mam właśnie taki, ciężko określić jaki on tak naprawdę jest...

Ja mialam wczoraj podobny - duzo, bialo, i do tego ciagnacy glucik, a jestem po owulce.

Właśnie on nie jest biały.. jest mętnawy raczej.. tzn. dziś już nie wiem..
Ja po owulce nie jestem na pewno bo jednak brak skoku..
czyżby się cykl bezowulacyjny zdarzył ?? Zobaczymy za kilka dni..

powiem szczerze, że ja to na tym śluzie się nie znam, nie wiem kiedy jaki powinien być, nie zawsze też potrafię stwierdzić jaki jest u mnie...

Po 12 pojawiła się masa pięknego śluzu.. takiego jak po @ miałam.. zaskoczeni bylismy, nie powiem :)
Zobaczymy czy po naszych działaniach, będzie chociaż skoczek :)
Dodam, że śluz nadal mam, choć ból podbrzusza już minął.. tylko jest bardziej wodny taki.. ale jest go ogromna ilość :D
Trochę martwię się, że się nie doczekam tego skoczku, ale staram się być optymistką :)

Po 12 pojawiła się masa pięknego śluzu.. takiego jak po @ miałam.. zaskoczeni bylismy, nie powiem :)
Zobaczymy czy po naszych działaniach, będzie chociaż skoczek :)
Dodam, że śluz nadal mam, choć ból podbrzusza już minął.. tylko jest bardziej wodny taki.. ale jest go ogromna ilość :D
Trochę martwię się, że się nie doczekam tego skoczku, ale staram się być optymistką :)

Mam ten sam problem ze skokiem co TY...czekamy do jutra...

reklama
No to obysmy się doczekały ":) choć u mnie był dziwny ten wcześniejszy śluz :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry