reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Śluz, szyjka, temperatura

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jest jeszcze owulator.pl ale jak dla mnie on źle analizuję wykres :)
Jest też na npr i clife czy jakoś tak, ale tez mi się nie podobało. Możesz pobrac na kompa programik 4women :)

witam, mam prośbę do Was o interpretację wykresu, nigdy z tym nie miałam problemu bo moje wykresy były jasne i czytelne aż do tego miesiąca, nie mam bladego pojęcia o co chodzi, jedyne co mi przychodzi do głowy to to że jest to cykl bezowulacyjny...
ale od początku:
cykle zwykle mam 27-29dniowe
ostatni był 27dniowy
@ przyszła ale taka baaardzo skąpa jak na mnie, pierwszy dzień było różowe plamienie, drugiego niby normalny choć słaby, trzeciego dnia skończył się koło 15-16, czwarty dzień to jakieś kilka plamek... zwykle mam duużo nitek jakby tych złuszczonych, teraz ich nie było, a @ zwykle trwa 5-7dni
tu przesyłam link do poprzedniego cyklu i tak wyglądały poprzednie wykresy http://28dni.pl/cycles/148911 tylko że już nie mogę zmienić żeby był dostępny dla wszystkich, jest dostępny dla zarejestrowanych...
a to jest obecny cykl
relaksacyjny :) co będzie to będzie :) bezowulacyjny??? - 28dni

co Wy o tym sądzicie? skok temp do tej pory miałam najpóźniej 16 dnia

Musisz poczekać spokojnie, owulacje możesz mieć nawet za 2 tygodnie, tylko obserwuj się .. może się tez owulacja pojawić wraz z krwawieniem śródcyklicznym :)

Witam Wszystkie Panie :-)
Ponieważ to mój pierwszy cykl z mierzeniem temki poproszę o rzucenie okiem na mój wykresik :-) zapewne wszystkie jesteście bardziej obeznane niż ja :eek:
Piszcie co myslicie, jest szansa?
margie - 28dni

reklama
dzięki za odpowiedź :) czekam i czekam na jakieś zmiany ale nic :/ więc to chyba bezowulacyjny, choć podobno zdarza się że pomimo braku skoku owulacja występuje... aha i mam jeszcze pytanie, czy jeśli to jest bezowulacyjny cykl to czy @ przyjdzie czy nie? bo moim rozumowaniem nie powinno jej być jeśli nie było owulacji...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry