reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Śluz, szyjka, temperatura

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
My już po lekarzu :)
Maż bez skierowania na badania, za to lekarz nas skierował od razu do kliniki, na wszelkamie możliwe badania i zobaczmy co dalej. Jak wyjdzie coś nie tak, to zapewne będzie propozycja ivf, bo iui robi się tu w sporadycznych przypadkach :) Wszystko refundowane :)

My już po lekarzu :)
Maż bez skierowania na badania, za to lekarz nas skierował od razu do kliniki, na wszelkamie możliwe badania i zobaczmy co dalej. Jak wyjdzie coś nie tak, to zapewne będzie propozycja ivf, bo iui robi się tu w sporadycznych przypadkach :) Wszystko refundowane :)
To chyba dobrze, prawda???
Kiedy jest szansa na pierwszą wizytę???

Dobrze, bo nie musimy jak potłuczeni chodzić do lekarza tylko tam zajmą się nami od razu i przebadają z góry na dól, tak mówi lekarz.

Teraz musimy czekać na kontakt od nich, pytałam dziewczyn na moim wątku ile to trwa bo sama niestety nie wiem :(

A tabletka na infekcję pomogła, jeszcze czuję oczywiście, że coś jest nie tak, ale to mam dac sobie 2 dni, wtedy tez zero przytulanek, jak nie pomoże to pójść do niego i zobaczy co tam się dzieję, że to nie dało sobie rady :D

Dziewczyny spójrzcie na mój wykres 1 - 28dni jak myślicie od kiedy liczyc fl?? 19,20 dc?? Dziś mi mocno tempka skoczyła wiec z ciekawości zrobiłam test owu i wyszedl od razu pozytywny ale chyba skok był wczęśniej niż dziś...i ciekawe kiedy @ przyjdzie...mam je nie regularne więc mam nadzieje ze w tym miesiacu sie troszeczke opuzni zeby fl byla wystarczajco długa.

Co myslicie o moim cyklu??

nie wiem, bo ze sluzu to ja nie wiele potrafie odczytac :( Nie potrafie zaobsrwowac kiedy i jak sie zmienia, tzn. starams ie zwracac na to wiekasza uwage właśnie po to zeby zaczac go odrozniać ale na dzien dziejszy moje spostrzezenia chyba nie sa wiele warte. choć jak teraz mysle i analizuje śluz chyba sie zmienil w 20 dc w biały, lepki i gęsty

Ostatnia edycja:
No ale to nie widziałaś u siebie np. przejrzystego czy choćby wodnego śluzu?? To z łatwością odróżnisz od białego i lepkiego.. :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry