reklama

Śluz, szyjka, temperatura

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dokłądnie, wrzuć linka to go dam pod mój wykres by więcej osób zobaczyło. Ja już osobiście nie wiem co sądzić o tej Twojej tempce..

Moja zresztą też dziwna.

Dziewczyny ta infekcja coraz gorsza.. lece dziś po ta tabletkę bo oszaleję a jak nie pomoże to lekarz..

Dokłądnie, wrzuć linka to go dam pod mój wykres by więcej osób zobaczyło. Ja już osobiście nie wiem co sądzić o tej Twojej tempce..

Moja zresztą też dziwna.

Dziewczyny ta infekcja coraz gorsza.. lece dziś po ta tabletkę bo oszaleję a jak nie pomoże to lekarz..

kurcze, nie dobrze....współczuję....

Nie wiem jak się tu link wstawia wr. Bo jak go tu wstawiam i sprawdzam go, to mi się strona logowania włącza. Sorry, ale dopiero wczoraj się tam zarejestrowałam.
sawi, zaraz Cię znajdę na 28dni i zaproszę.

Ostatnia edycja:
No właśnie.. masz rację. Najgorsze na 28 dni jest to, że fajnie, dziewczyny przychodzą, wspierają Cię etc ale tez niepotrzebnie nakręcają.. ja co cykl słyszę, że się zazieleni bo taki ładny wykres mam :D A potem co.. spadek D:

reklama
Nie wiem jak się tu link wstawia wr. Bo jak go tu wstawiam i sprawdzam go, to mi się strona logowania włącza. Sorry, ale dopiero wczoraj się tam zarejestrowałam.
sawi, zaraz Cię znajdę na 28dni i zaproszę.
Jak wejdziesz na swoj aktualny wykres to nad nim jest napisane:
Twój wykres jest dostępny na liście udostępnionych wykresów
oraz pod adresem internetowym i tu jest link:tak:
No właśnie.. masz rację. Najgorsze na 28 dni jest to, że fajnie, dziewczyny przychodzą, wspierają Cię etc ale tez niepotrzebnie nakręcają.. ja co cykl słyszę, że się zazieleni bo taki ładny wykres mam :D A potem co.. spadek D:

No wlasnie! I ja tak wlasnie zatestowalam w tym cyklu, choc mialam czekac do dzisiaj...:dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry