sawi
szczęśliwa żona i mama
wrzuć nam tu link do wykresu na 28dniNo i dziś temp 36,67. Teraz proszę myśleć i kombinować ;-) Ja uciekam do pracy, jak wrócę będziemy się zastanawiać. Miłego dnia!
ja też bym chetnie podglądała wykresik
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wrzuć nam tu link do wykresu na 28dniNo i dziś temp 36,67. Teraz proszę myśleć i kombinować ;-) Ja uciekam do pracy, jak wrócę będziemy się zastanawiać. Miłego dnia!
Dokłądnie, wrzuć linka to go dam pod mój wykres by więcej osób zobaczyło. Ja już osobiście nie wiem co sądzić o tej Twojej tempce..
Moja zresztą też dziwna.
Dziewczyny ta infekcja coraz gorsza.. lece dziś po ta tabletkę bo oszaleję a jak nie pomoże to lekarz..
Ja nie zamierzam testować przed dniem (nie)spodziewanej @...wolę się nie stresować jedną krechą...Jak się tempka ładnie utrzyma, to może za 2 dni zatestuje, choć nie wiem czy jest sens jedną krechę oglądać![]()
Jak wejdziesz na swoj aktualny wykres to nad nim jest napisane:Nie wiem jak się tu link wstawia wr. Bo jak go tu wstawiam i sprawdzam go, to mi się strona logowania włącza. Sorry, ale dopiero wczoraj się tam zarejestrowałam.
sawi, zaraz Cię znajdę na 28dni i zaproszę.

No właśnie.. masz rację. Najgorsze na 28 dni jest to, że fajnie, dziewczyny przychodzą, wspierają Cię etc ale tez niepotrzebnie nakręcają.. ja co cykl słyszę, że się zazieleni bo taki ładny wykres mamA potem co.. spadek D: