reklama

Śluz, szyjka, temperatura

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
maćku, to nie jest mój pierwszy mierzony cykl. Mierzę od stycznia, z przerwą wakacyjną. Moje cykle były dziwne, długie zazwyczaj, zwykle owulacja około 19dc (raz zdarzyła się około 12dc), a ostatnio około 44 dc :angry:
wikulaa, z tym spadkiem implantacyjnym to raczej mało prawdopodobne, bo współżycie było 11dc, a potem tydzień przerwy, bo mąż ma taka pracą, że go w domu nie ma :-(.
Wygląda na to, że muszę poczekać na jutrzejszą temp. Ale jakieś to dziwne wszystko, zawsze cykle miałam długie. Z drugiej strony odstawiłam wszystkie leki, nie wiadomo jak organizm zareagował, może w szoku był i wcześniej jajeczko wyprodukował? ;-)
Dam znać jutro.
No a jak wygladaly tempki w poprzednich cyklach? Z jakiego poziomu startowalas i jaki byl skok?

Jesli seksik byl 11 dc a owulka 12 lub nawet 13 dc to moglo sie przeciez udac, bo plemniczki sobie czekaly na jajeczko:tak: Przeciez nie trzeba trafic w sama owulacje:tak:

reklama
maćku, nie wiem czy jest sens porównywać ten cykl z poprzednimi, bo wcześniej brałam bromocorn przez cały cykl i luteinę w drugiej fazie, a teraz tylko kwas foliowy. W każdym razie jestem raczej niskotemperaturowa ;-) niższe zwykle między 36,2-36,4, a wyższe 36,6-36,9. Jakoś trudno mi uwierzyć, żeby owu już była. Ale sutki mnie bolą już ze 2 dni, to tak jakbym już była w 2 fazie
Że też ja nie mogę mieć pięknych, 28-dniowych cykli.

Ostatnia edycja:
kahaka - no niestety, to wszystko nie jest takie ładne. Ja bym poczekała na jutrzejszą tempkę, może ona nam w czymś pomoże:))

Maćku - wiem, że trochę to naciągane, ale możliwe:))

ja myślę że owu będzie na dniach,masz za długie cykle zeby mieć aż tak wcześnie owu,chyba że masz za długą faze lutealną i to trzeba wtedy nad tym popracować bo nie moze być dłuższa jak 16 dni

sawi, to prawda, że cykle mam zwykle powyżej 30 dni, ale zdarzył mi się i 27 dniowy, więc to chyba nie reguła. A fazę lutealną na luteinie miałam 15 dni, a bez niej raz 13 dni, a ostatnio 14.

właśnie mnie olśniło, że dziś rano miałam śluz z krwią, potem w ciągu dnia beżowe plamienie.Może to na owu. Nie wiem czemu wcześniej na to nie zwróciłam uwagi

reklama
No i dziś temp 36,67. Teraz proszę myśleć i kombinować ;-) Ja uciekam do pracy, jak wrócę będziemy się zastanawiać. Miłego dnia!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry