reklama

Śluz, szyjka, temperatura

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jak tu zawsze w takich sytuacjach o to pytałam, to mi pow. że nei potrzeba.. za to w polsce, brałam razem z antybiotykiem i jeszcze z jakiś tydzień po nim.

Mówiłam dziewczynom z objawów, by tu pozaglądały i nadal widzę cisza..

reklama
no to ja zakładam na 28 dni.pl od następnego cyklu jak przyjdzie @...
poczytam tam trochę, ale mam nadzieje, że mogę liczyć na waszą pomoc

Cześć Dziewczyny, tak jak LILITH kazała ;-) pisze tu i proszę o pomoc w interpretacji.
Brałam przez wiele miesięcy bromocorn, w tym cyklu odstawiłam, bo podczas następnej @ czekają mnie badania hormonalne i gin kazała. Dodam jeszcze, że cykle miałam zazwyczaj około 32 dni (ale zdarzył się i 27 dni i 37, a ostatni rekordzista 57 dni!).
Chciałam Was prosić, abyście zerknęły na wykres i spróbowały zinterpretować go, nie biorąc pod uwagę śluzu, bo 10 dni używałam gynalgin i ciężko było coś zaobserwować.
Będę bardzo wdzięczna za sugestie
Zobacz załącznik 292711
Koleżanka mi sugeruje,że 15dc to już wzrost, jednak ja nie mam pewności. Tym bardziej, że cykle mam raczej długie.

Gdy na ff usunęłam wszystkie informacje o śluzie, to mi pokazał, że owu była 13 dc..... Już sama nie wiem co myśleć...Potrzebuję wiedzieć, kiedy będzie @, żeby w pracy wolne wziąć na te badania ;-).
Może jeszcze któraś zerknie?

Gdy na ff usunęłam wszystkie informacje o śluzie, to mi pokazał, że owu była 13 dc..... Już sama nie wiem co myśleć...Potrzebuję wiedzieć, kiedy będzie @, żeby w pracy wolne wziąć na te badania ;-).
Może jeszcze któraś zerknie?
To jest możliwe, że owulka była 13dc a teraz mógłby być ewentualny spadek implantacyjny...
Zobaczymy czy jutro tempka podskoczy, jeżeli tak, to znaczy, że owulka faktycznie była:)

To jest możliwe, że owulka była 13dc a teraz mógłby być ewentualny spadek implantacyjny...
Zobaczymy czy jutro tempka podskoczy, jeżeli tak, to znaczy, że owulka faktycznie była:)

Ale biorac po uwage 6 nizszych temperatur ich linia bylaby na poziomie 36,5. Wtedy tylko ta przedostatnia kropa bylaby na lini wyzszych. A to moim skromnym zdaniem jest mocno naciagane na owulke;-)
Mysle, ze trzeba jeszcze poczekac:tak:

reklama
maćku, to nie jest mój pierwszy mierzony cykl. Mierzę od stycznia, z przerwą wakacyjną. Moje cykle były dziwne, długie zazwyczaj, zwykle owulacja około 19dc (raz zdarzyła się około 12dc), a ostatnio około 44 dc :angry:
wikulaa, z tym spadkiem implantacyjnym to raczej mało prawdopodobne, bo współżycie było 11dc, a potem tydzień przerwy, bo mąż ma taka pracą, że go w domu nie ma :-(.
Wygląda na to, że muszę poczekać na jutrzejszą temp. Ale jakieś to dziwne wszystko, zawsze cykle miałam długie. Z drugiej strony odstawiłam wszystkie leki, nie wiadomo jak organizm zareagował, może w szoku był i wcześniej jajeczko wyprodukował? ;-)
Dam znać jutro.
maćku, racja, tylko ta przedostatnia byłaby wyższa. Ale z tego co wiem, jedna z wyższych, może spadać pod linię. Więc jeśli jutro i pojutrze temp będzie w górze, to będzie można uznać wczorajszą jaka pierwszą wyższą??? Dobrze myslę?

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry