reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Śluz, szyjka, temperatura

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kup taki jak radzi Wikula i tak właśnie mierz, ciągle o tej samej porze bez wstawania wczesniej :)

A ja nadal nie wiem jak mam wam wkleić ten wykres :( może screena zrobie??

reklama
a jak jest SZŚ (szczyt śluzu) to nie zawsze jest owulka?
bo chyba mam SZŚ, gin powiedziała, że mam jajeczkowanie (niby "wymacała") ale tempka mi jeszcze nie podskoczyła... może jutro

Bo temperatura nie skacze na owulację.. zazwyczaj spada, ale to sprawa indywidualna. U mnie leci w dól na dzień owulacji a dopiero po niej skacze :) niektóre dziewczyny mają owulację na 2 dni przed skokiem, inne dzień po skoku. Szczyt śluzu to dzień kiedy ostatni raz wystąpił płodny śluz a więc nie wiesz jeszcze, czy jutro go nie będziesz miała.
Tak czy siak, do dzieła dziś :)

Kochana, ciężko tam coś zinterpretować bo trochę malo danych.. a szyjki nie badasz? Jutro może być skok, tak patrząc po Twoim suwaczku.. i spadku z dziś.. jak pisałam, brałabym się do roboty :)

No czyli prawidłową, na owulację ucieka do góry [ może też w stronę krzyża lub brzucha ], jest miękka i otwarta :) Wszystko idealnie :)

dziękuję...
ale mnie pocieszyłaś...
aż mi sie polepszyło...
więc idę z pieskiem, potem kolacja dla męża i działamy ... :)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry