reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Śluz, szyjka, temperatura

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Może być tak, że owulacja pojawi się wraz z kwawieniem.. czasem na owulację trzeba czekać i 40 dni.. badałaś może hormony??

Dziewczyny, jak mam tego linka do ff wstawić??

reklama
Lilith nie, nie badałam hormonów bo zawsze miałam wszystko jak w zegarku... cykle 27-29dni, 14-16dnia był skok temp i dzień przed lub w dniu @ temp spadała...
dzięki za odpowiedź :) ndz-pon powinnam dostać @ zobaczę co się wydarzy :)

Dziewczyny, jak mam tego linka do ff wstawić??
[/B][/I]
Sprobuj wstawic w sygnature. Tam jest taka opcja "wstaw link".

Lilith nie, nie badałam hormonów bo zawsze miałam wszystko jak w zegarku... cykle 27-29dni, 14-16dnia był skok temp i dzień przed lub w dniu @ temp spadała...
dzięki za odpowiedź :) ndz-pon powinnam dostać @ zobaczę co się wydarzy :)
To o niczym nie swiadczy. U mnie bylo tak samo, a okazlo sie, ze mialam za wysoka prolaktyne. Przez to albo nie mialam owulki, albo byla bezwartosciowa.

[To o niczym nie swiadczy. U mnie bylo tak samo, a okazlo sie, ze mialam za wysoka prolaktyne. Przez to albo nie mialam owulki, albo byla bezwartosciowa.[/QUOTE]
Ja miałam podobnie- mi gin przepisał bromergon na prolaktynkę

hmm a ja nie chciałam panikować bo to podobno normalne że kobieta raz w roku ma cykl bezowulacyjny, ale może faktycznie pogadam z ginem... dzięki za radę :*

hmm a ja nie chciałam panikować bo to podobno normalne że kobieta raz w roku ma cykl bezowulacyjny, ale może faktycznie pogadam z ginem... dzięki za radę :*

Oczywiscie masz racje. Nie ma co od razu panikowac po jednym cyklu.
Napisalam to tylko, abys wiedziala, ze czasem warto zbadac hormonki pomimo tego, ze na pierwszy rzut oka jest wszystko oki.

Oczywiscie masz racje. Nie ma co od razu panikowac po jednym cyklu.
Napisalam to tylko, abys wiedziala, ze czasem warto zbadac hormonki pomimo tego, ze na pierwszy rzut oka jest wszystko oki.
dzięki :) a rozmowa z ginem nie zaszkodzi :)

nie wiem czemu ale mam dziwne wrażenie że jestem po owulacji... no i ten śluz, który zawsze mam po owulce... ale to może tylko moje domysły ;p poczekam, popatrzę... :p

dziewuszki jaki termometr sobie kupić, co polecacie?
ja mam elektro ale nie mam do niego zaufania bo jednego dnia dwa razy mierzyłam temp i mi wyszła 32,9 oraz 37 ( w odstępie kilku sekundowym)

Ja używam firmy microlife tego ze złota końcówką, on pokazuje tempkę z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku:)). Jest on raczej wiarygodny.
A gdzie mierzyłaś ta tempkę??

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry