dziewczyny, a czy np takie pół słoiczka zupki albo dyni z ziemniakiem <zamierzam podać dziś> to już zastępuje jeden posiłek czy dopiero jak zje cały słoiczek to jak by jedno karmienie? Wcześniej, jak dawałam marchewkę samą i zjadł np pół słoiczka to chwila moment i domagał się butli. Głodomorek czy pół słoiczka to za mało w porównaniu ze 120 ml mleka?
Kupiłam też morele, bananka i banan/brzoskwinia/marchew. Banan zrobił na Filipku ogromne wrażenie, sam buźkę otwierał by jeszcze dostać co się przy innych słoiczkach nie zdarzało

Ale tak jak już wcześniej pisałyście - większość deserków jest na jabłku, a nas jabłko uczuliło ;-/ jak Filip skończy 5 miesięcy to znów spróbuję jabłko podać, może już będzie lepiej..
Rachell - ja pierwsze co, to podałam właśnie samą marchew a potem marchew z jabłkiem i wyszło uczulenie. Więc jak marchew była ok to możesz podać łączone.
a u nas kupki regularnie co 2 dni, w sumie nie było dłuższej przerwy. Po słoiczkach nie widzę żadnej różnicy jak wtedy, gdy tylko mleko dostawał a to chyba znaczy, że dobrze trawi te słoiczki?