reklama
Ja daje sobie tydz na poznanie nowego smaku. W przyszłą środe chce jej podać jabłko ale na razie samo, żeby poznała smak samego jabłka. Dopiero potem może wymieszam z marchewką. Tak samo planuje zrobić z ziemniaczkiem. Chociaż przez pierwsze dwa dni.
polis u nas też dzisiaj marchewka zasmakowała i piszczała jak się skonczyło. A sie nie skonczyło tylko mama zabrała. My tylko testujemy wiec za dużo nie dostaje. Chociaz może moge jej juz na 4 dzien podać pół słoika?
W niedziele mam zamiar juz ugotowac młodziutką marchewkę z ogrodka mojej mamy, podejrzewam, że różnica w smaku może troche byc. Ciekawe jak jej zasmakuje danie od mamusi
polis u nas też dzisiaj marchewka zasmakowała i piszczała jak się skonczyło. A sie nie skonczyło tylko mama zabrała. My tylko testujemy wiec za dużo nie dostaje. Chociaz może moge jej juz na 4 dzien podać pół słoika?
W niedziele mam zamiar juz ugotowac młodziutką marchewkę z ogrodka mojej mamy, podejrzewam, że różnica w smaku może troche byc. Ciekawe jak jej zasmakuje danie od mamusi
jullix
Fanka BB :)
Mi lekarka kazała już wprowadzić kaszkę, chociaż chciałam jeszcze na samej piersi trzymać małego. Tylko, że Jędrek to taki długi, chudy owsik
Na szczęście jedzonko zasmakowało, bo aż się cieszy jak widzi i jest bardzo niezadowolony, jak się kończy. Wczoraj też dostał pierwsze jabłko na próbę. Jestem ciekawa czy coś mojemu dziecku nie podpasuje, bo mam wrażenie, że on zje wszystko 
w ikei takie ubranko mozna kupic za 15,99 dwie sztukiZamierzamy sie w nie zaopatrzyc. T
ligotko- tylko sprawdź koniecznie czy jest z miękkiego materiału- bo ja mam jedno takie tańsza bardziej "sztuczne " i zapomnij ,że Viki w nim usiedzi - strasznie nie wygodne - znajomej sie skarżyłam i okazało się ,że ona też ma takie coś leżące w szafie bo swojemu starszakowi też nigdy nie dało rady założyć

a Viki ma cały karczek i okolice buzi w takich drobnych pryszczykach i raczej nie wygląda to na potówki
Ostatnia edycja:
polis1010
Leniuszkowa mama
Dziewczyny czy u waszych maluchow po sloiczku kupka jest bardziej gesta niz po mleku. U nas dzisiaj byly dwie i to takie w miare solidnie uformowane i nie wiem czy to prawidlowo.
ligotka
Fanka BB :)
Moja dzis jak jadlam lody sledzila wzrokiem kazda lyzeczke wkladana przeze mnie do buzi a nawet wyciagala raczki zeby mi ja zabrac hehe
Ciekawe ze dziecko ktore jeszcze nie jadlo z lyzeczki jest tak zainteresowane jedzonkiem 
vikingus moj brat mial takie i byl zadowolony, ale szczerze mowiac bardzo sie nie przygladalam, jutro pojade to zobacze jakie jest
vikingus moj brat mial takie i byl zadowolony, ale szczerze mowiac bardzo sie nie przygladalam, jutro pojade to zobacze jakie jest
reklama
Podziel się: