Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a my po marchewce i ziemniaku z ogrodka
Viki próbowała dzis dyni z ziemniaczkami - po prostu wciagnęła cały słoiczek...no ...nie dosłownie;-)...mi tam tez smakowało:-) - bylo hippowskie
- ja tez zauwazyłam ,że po róznych producentach rózne są reakcje- my tak mieliśmy z jabłkiem-
może czas na jakies mięsko?? - jak je juz od miesiąca to mozesz pomyslec - albo np marchewka z ryzem - z drugiej strony nam podpasowala ta dynia i mysle ze bedzie to glowne danie Viki przez najblizszy czasMój marchewki z ogródka tez nie chciał, ale to chyba konsystencja mu nie pasowała. Jednak słoiczki są bardzo rzadkie. Dziś ze smakiem zjadł gruszkę, juz któryś raz więc mam nadzieję że będzie ok. Nie wiem co następnego wprowadzić? Je: marchewkę, ziemniaka, jabłko, jagoda, gruszka.
może czas na jakies mięsko?? - jak je juz od miesiąca to mozesz pomyslec - albo np marchewka z ryzem - z drugiej strony nam podpasowala ta dynia i mysle ze bedzie to glowne danie Viki przez najblizszy czas