Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Rzeczywiście czadowe- szczególnie dla małego dziecka albo dla jego rodzica. Moja córka ucieka od dziadków jak któryś z nich ma czapkę na głowie (a ma juz 2 lata) a co dopiero jakbym miała taką maskę na sobieA najgorsze jest to, że w Polsce te normy już są wyśrubowane i to co u nas uchodzi za "czyste" powietrze, w innych krajach już jest poważnie zanieczyszczone :/
Co do samego pytania też bym nie wychodziła.
Co do masek:
Przecież w nich chodzi się na zewnątrz, nie w domu... więc wcale to nie jest lepsza alternatywa. Poza tym są oczyszczacze powietrza w domu. Coraz popularniejsze się robią. Na przykład takie Link do: DeLonghi AC 150 - Oczyszczacze powietrza - Sklep internetowy - al.to. Poza tym wg mnie te maski są czadowe, a w zimie dodatkowo grzeją twarz, dzięki czemu nie są mi już straszne spierzchnięte usta ani popękana skóra na nosie.
Mam taką i widzę różnicę, choćby po tym, że powietrze mi tak nie śmierdzi jak wychodzę z domu a po filtrze widać ile to syfu z powietrza zbiera, które tak to trafiło by do płuc.![]()