reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Smsy z porodówek :)

Wiadomości od Sel:

z godz.02:56:
"Jestem na porodówce. 5 cm rozwarcia:-)"

z godz. 08:06:
"Alicja Aleksandra przyszła na świat o 7:44 i jest cudna :-)"

z godz. 9:43:
"Alicja ma 2700 i 48 cm, nasze maleństwo. Dziękujemy za gratulacje. Zdjęcia będą, ale trochę później"

reklama
sms od Pauli:
"Nic się nieruszyło... Lekarz przyszedł i zapytał po co ja w ogóle do tego szpitala przyszłam, wyobrażacie sobie? Nawet nie zlecił położnym, żeby rozwarcie sprawdzały- ostatnio miałam sprawdzane w nocy... Chyba z nerwów się wszystkom we mnie blokuje. Powybijałabym tu wszystkich. Jak tak dalej będzie to jutro spadam do domu."

Wiadomość od Asiowo:

U nas wszystko ok. Agatka zdrowiutka :) w nocy mleczko poleciało, więc mała ładnie śpi jak tylko poje :) jest grzeczniutka, oby jej tak zostało! jak nic nie wyskoczy, to jutro w południe będziemy w domu :) cyce niestety bolą okropnie, ale damy radę :) jedynie umieram z tęsknoty do Pauliny :( pozdrawiamy​

Wiadomość od Anusia8309:

"Jestem na porodówce od 13:30, około 15 miałam 3 cm rozwarcia i 80% skróconą szyjkę. Boli nieźle, ale na razie wytrzymuję jakoś... Czekam na 4cm, wtedy ZZO. Mąż jest ze mną, bardzo mi pomaga. Ciekawe czy 12 czy 13 urodzę :-) Pozdrawiam wszystkie rozpakowane i dwupaki :-)"

Kaja napisała:
Zaparkowałam w pięknej izolatce z łazienką. Uff nie muszę poznawać nowych koleżanek, bo te z BB najfajniejsze. Wszystkie badania zrobione i byle do rana. Ktoś urodził? Czy czekają na piękną trzynastkę? :-)

I jeszcze przed chwilą 20:40:
Dzięki za odzew. Do juterka. :-)

Ostatnia edycja:
Wiadomości od Anusia8309:

z godz. 16:19:
"Skurcze bolą, ale w trakcie staram się myśleć o głębokim oddychaniu. Pozdrawiam! Wam Wszystkim również powodzenia życzę."

z godz. 21:04:
"O godz. 19:51 urodziłam Natalkę. Waży 3580 i ma 56cm. Dostałam ZZO, ale nie podziałało. Była jazda na maksa. Do teraz boli mnie gardło. Jak wyjdę to napiszę więcej na BB. Dzięki, że trzymałyście kciuki :-)"

sms od PAULI:
"U mnie standardowo - nadal bez zmian, na ktg wychodzą skurcze 90-100% -we ale nikt się tym nie przejmuje bo mnie nie boli. D. gadał z ordynatorem i jutro mają mnie wypisać...czyli kolejny falstart:) cyrk na kółkach dosłownie:)"

Od agniecha83:

"Hej. Jestem wlasnie po badaniu, mam rozwarcie 4cm i dzisiaj bede miec CC tylko nie wiem o ktorej. Pozdrow wszystkie babki! Potem sie odezwe. Pa pa"

reklama
Wiadomość od Kai godz.9.37
Tymek ma 3100g i 54 cm, urodził się o 8.45. Czekam na niego, ale jeszcze ciut, bo nogi nie wierzgają. Pozdrawiam.

Do góry