reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

spacerówka koochi?

reklama
Licytowałam taką spacerówkę na Allegro, bardzo mi się podobała, była śliczna niebieściutka z torbą....ale niestety zostałam przelicytowana.

Nie miałam okazji jej wypróbować ale myślę że będzie super, osobiśie za to codziennie testuję Ollie mamas & papas. też jest super, i ma extra ciepły śpiworek do wózka....

Szczerze mówiąc,to nigdy nie widziałam spacerówki tej firmy na oczy,jeżeli ktoś może to niech wstawi jej zdjęcia:) Na forum nie mogę znaleźć żadnej opinii na temat ich wózków...

LuizaPatrycja...tak,fajny?No właśnie ten też oglądałam na allegro:)Podobał mi się ale wiesz,że w rzeczywistości to czasem nie tak różowo:)W sumie on podobny w budowie jest więc może to nim się zainteresuję.Jak tak dalej pójdzie to do lata tego wózka nie kupię,hehe. ModnyBrzuszek...bo one ogólnie pod tą nazwą występują w UK,u nas to chyba Cosatto?

LuizaPatrycja...tak,fajny?No właśnie ten też oglądałam na allegro:)Podobał mi się ale wiesz,że w rzeczywistości to czasem nie tak różowo:)W sumie on podobny w budowie jest więc może to nim się zainteresuję.Jak tak dalej pójdzie to do lata tego wózka nie kupię,hehe. ModnyBrzuszek...bo one ogólnie pod tą nazwą występują w UK,u nas to chyba Cosatto?

Robia to w jeden fabryce, nazwa tylko inna. Kupiłam lekka parasolkę cosatto i więcej nie kupie wózka tej firmy :no: ładny to on jest i nic po zatym :dry:

Do góry