Pauletta ja tak właśnie robiłam jak Małej nie starczało moje mleko...Ściągałam około 100 ml swojego i do tego jakieś 50 ml MM. I wtedy było dobrze. Tak było przez tydzień i zwiększałam dawkę MM, aż przeszłam całkiem. No i na noc polecam Ci samo MM, bo przynajmniej ładnie będzie spał.
U nas drzemki następujące. Po wieczornym karmieniu około 21 Mała śpi do około 7, nieraz 8. Później mleko, godzina zabawy i spać na 2 godziny znowu idzie. Później około 11 budzi się mleczko i idziemy na spacerek, na którym z reguły śpi max 1,5 h. Później zabawa na macie, trochę przytulasków, zwiedzamy domek, sprawdzamy czy są wszystkie lampy, firany, żaluzje i lustra

I około 14 pijemy mleczko i spać. Nieraz godzinka, nieraz dwie. I znowu hej zabawo i tak do 17. Znowu mleczko, bawimy się chwilę, idziemy na ogród na trochę i około 18-19 mamy drzemkę, ale to nie zawsze, bo nieraz nie śpi już wcale. O 20 kąpiel i mleko pijemy i śpimy do rana. Czyli w sumie po każdym karmieniu około godzina aktywności i później drzemka. W sumie wychodzi drzemek 5-7 h w ciągu dnia i w nocy 9-10 h.