reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Spanie w nocy

NATO juz jestem pakowałam sie bo dzis do prababci :) no wiec .........:-):-):-):-):-)
REWELACJA - Wojtek był troszke zaskoczony nowym rytuałem ale nie grymasił po połozeniu do łózka 5 min i spał (zawsze było ok20 min wariactwa) potem popłakał ciut o 21.40 (podnieslismy pobekał i jeszce nie odłozylismy do łóżka a on juz spał:szok:) no i nastepna pobudka o 1.40 na jedzonko a potem o 6.45:-):-):tak::tak::tak:.
No i co sie nie zdazało w nocy nawet nie popłakiwał ani nie jeczał:-D niania milczała jak zaklęta

Tak wiec kochana jestesmy twoimi dłuznikami a tak zadowolonego meza:-pnie widziałam od prawie 3 tygodni :)
BARDZO DZIEKUJEMY ZA PODANIE SPOSOBU na brzdaca.
mam nadzieje ze tak super juz zostanie :tak:

reklama
Ja tez mam taka nadzieje;-)
ale jestem dumna!!choc zadna w tym moja zasluga.metode 5-10-15 min doprawilam tylko wlasnymi obserwacjami zachowan Majki;-)

MamoQ...no jasne,ale to nic nadzwyczajnego,naprawde.pewnie mamakazdego dzidka robi podobnie;-)daj mi maila wysle ci to co napisalam Pyzunci,nie bede tu sie rozwlekac z tymi radami;-)

Nato to i ja jestem bardzo ciekawa cóż to za rytuały :sorry2: Wyślesz mi też?? Narazie mój dobrze sypia ale lepiej mieć w zanadrzu jakiś sposób w razie gdyby pojawiła się jakaś o wiele gorsza noc :sorry2: I myślę że nie tylko ja jestem ciekawa, wiec może normalnie w poście to opisz :confused: A jak cos to daj znać i ci maila wyślę...

LOJ dziewczyny,zadne rytualy...naprawde nic nadzwyczajnego,zaloze sie ze Wy mamy spiacych cale noce dzieci,tez macie takie same badz zblizone dzialania;-)wstyd mi teraz,bo wychodzi ze sprzedaje magiczne ciasteczko;) a to bulka...maslana...;-)
moge opisac...ale dziewczyny wieczorem po wizycie u dr chirurgi i trauamatologii bo boooooli mnie jak ...........!

reklama
Ja tez z niecierpliwością czekam na owy magiczny sposób. Dziś i tak nie było źle a nawet b. dobrze. Poszedł spać o 19.30 pobudka o 21 na cyca i jak usnał taki już do 4.30 spbie spał. Potem znowu cyc i do 7.

Do góry