• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Spieniony mocz, a wynik

paulina.b

Aktywna w BB
Dziewczyny, dziś zanioslam mocz do badania. Przy oddawaniu byli ok, ale gdy wyjęłam to w laboratorium widziałam że lekko się spienil. Na moje pytanie czy to ma jakiś wpływ na badanie pani odpowiedziała " po ci Pani biegła ?" Szłam oczywiście normalnie tylko mimo to ta pianka lekka się zrobiła 😅 myślicie że przez to może być wynik nie tak?

reklama
Nie sądzę że to wpłynie na wynik.
Dziewczyny, dziś zanioslam mocz do badania. Przy oddawaniu byli ok, ale gdy wyjęłam to w laboratorium widziałam że lekko się spienil. Na moje pytanie czy to ma jakiś wpływ na badanie pani odpowiedziała " po ci Pani biegła ?" Szłam oczywiście normalnie tylko mimo to ta pianka lekka się zrobiła [emoji28] myślicie że przez to może być wynik nie tak?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry