Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Co prawda troszkę stary temat, jednak też muszę potwierdzić, że Viburcol N sprawdza się fantastycznie, naprawde godny polecenia. Ja teraz do dzis go stosuje jak dzieci mają problemy z zabkami w nocy. Czasami tez czopki przeciwbólowe i oczywiscie masc Bobodent.
Viburcol od jakiegoś czasu jest na receptę i nazwa ma się też zmienić po wysprzedaniu wszystkich zapasów viburcolu n, w aptekach będzie dostępny viburcol compositum, ale to ten sam preparat. Teraz trzeba będzie pilnować żeby wcześniej brać receptę od lekarza, że czopki zawsze były w apteczce. Viburcol jest bardzo dobrze znany pediatrom, więc na pewno bez problemu wypiszą receptę.
Fakt jest taki, że Vibrurcol jest znany i coraz bardziej doceniany zarówno przez pediatrów, jak i rodziców. Pomaga w krótkim czasie uśmierzyć ból – zarówno podczas ząbkowania jak i gdy dziecko ma kolkę. Prócz tego można też stosować dodatkowo masaże, co odpręży spięte z bólu dzieciątko. Niemniej jednak wiadomość, że zaczął być on wydawany na receptę mnie troszkę dobił :/
Na moje dziecko raczej nie działa! Jeśli chodzi o krople to istnieje taka forma Viburcolu. Mieszkam w UK i w formie czopków nie ma szans tu kupić, tylko ampułki 1ml-5 kropli.
Bernardetto Viburcol w kroplach? Pierwszy raz słyszę, bo kiedyś pytałam o to w aptece i powiedziano mi, że jest tylko produkowany w czopkach. Ta zmiana nazwy i to, że jest on już na receptę to pewnie są wymogi UE. Ale jak już pisano wszystko inne jest bez zmian i najważniejsze, iż jest skuteczny.