reklama

Sposoby na zasypianie

właśnie przeczytałam na stronie pampersa
"Wasze niemowlę powinno teraz potrzebować w ciągu dnia dwie lub trzy drzemki."
to czemu ja się dziwię?

reklama
azik bo osinka chyba ma paszport dla agatki

a ja bylam pewna ze moje dziecie zasypia tylko przy cycku
dzis myslalam ze glodny po kapielu pocimcial troszke potem 1,5 godziny warjacji i zaczelo sie marudzenie dostawilam cycka-nie chcial wlozylam do wozia pobujalam i kimonko

spi wlasnie tak jak anian wyczytalas wlasnie tak

pytia pisze:
osinka, no nie mogę!!! Byłaś w Cieszynie i nie odwiedziłaś mnie??!!! Niewybaczalne! A u nas w ogródku spokój, no i pokazałabym ci, gdzie w Cieszynie można spokojnie pospacerować!!!

sierota ze mnie, bo 2 dni się pakowałam i w końcu nie wzięłam ładowarki do telefonu, no i telefon mi padł, wściekła byłam, bo na 100% spotkałabym się z Tobą!! jeszcze nic straconego, na pewno jeszcze podjedziemy do Cieszyna!

ja po Emili pazport ide do odbioru 20 lipca
zrobila ze wzgledu na nasz wyjazd maz teraz we wrzesniu pojedzie zjedzie na swieta i nie bedzie kiedy wyrobic jak bedziemy razem jechali w styczniu a tak to juz z głowy

co do paszportu to Zuzie mam wpisana do swojego ;)

qurcze musze chyba pozniej klasc spac moje dziecie bo juz o 5,30 wstaje i nie chce spac. zasypia dopiero po ok 1,5 godz zabawy 8). a nie klade jej zbyt wczesnie bo dopiero ok 8.30 wieczorem

ja chce tak jak bylo dwa tygodnie temu jeszcze.... czyli spanko od 20.30 do 10 rano z jedna pobudka na jedzonko ::)

osinka pisze:
pytia pisze:
osinka, no nie mogę!!! Byłaś w Cieszynie i nie odwiedziłaś mnie??!!! Niewybaczalne! A u nas w ogródku spokój, no i pokazałabym ci, gdzie w Cieszynie można spokojnie pospacerować!!!

sierota ze mnie, bo 2 dni się pakowałam i w końcu nie wzięłam ładowarki do telefonu, no i telefon mi padł, wściekła byłam, bo na 100% spotkałabym się z Tobą!! jeszcze nic straconego, na pewno jeszcze podjedziemy do Cieszyna!

Mam nadzieję!!! Gorąco zapraszamy :)

kasiula matula pisze:
mi emila usypia taki koło 21 nawet czasem po 21 wstaje o 6na karmionko zaraz usypia do 8 lub9
Zazdroszcze. U nas nadal pobudki w nocy. I o 5 rano pobudka. Dziecko nie chce się spac. Dwie godziny z nim siedze i potem znow zasypia. Ale nie nadlugo. W dzien nie jest zle. Co 2h sobie pospi. Czasem dluzej czasem krocej.

reklama
A my Selinke kladziemy spac coraz wczesniej , od kilku dni chodzi spac ok 7-7.30 /nawet ladnie zasypia / i spimy do ok 8 z jednym albo dwoma karieniami :)
moj maz nam teraz zazdrosci jak wychodzi o 8 do pracy a my jeszcze w lozeczku sobie lezymy ;D ;D
za to w dzien ok 3 drzemek od 30 min do 1,5h

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry