Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pytia pisze:osinka, no nie mogę!!! Byłaś w Cieszynie i nie odwiedziłaś mnie??!!! Niewybaczalne! A u nas w ogródku spokój, no i pokazałabym ci, gdzie w Cieszynie można spokojnie pospacerować!!!
azik pisze:osinka pisze:koga pisze:przepuszczali was czesi przez granicę z dzieckiem???
mnie w zeszłym roku nie chceili![]()
osinka pisze:pytia pisze:osinka, no nie mogę!!! Byłaś w Cieszynie i nie odwiedziłaś mnie??!!! Niewybaczalne! A u nas w ogródku spokój, no i pokazałabym ci, gdzie w Cieszynie można spokojnie pospacerować!!!
sierota ze mnie, bo 2 dni się pakowałam i w końcu nie wzięłam ładowarki do telefonu, no i telefon mi padł, wściekła byłam, bo na 100% spotkałabym się z Tobą!! jeszcze nic straconego, na pewno jeszcze podjedziemy do Cieszyna!
Zazdroszcze. U nas nadal pobudki w nocy. I o 5 rano pobudka. Dziecko nie chce się spac. Dwie godziny z nim siedze i potem znow zasypia. Ale nie nadlugo. W dzien nie jest zle. Co 2h sobie pospi. Czasem dluzej czasem krocej.kasiula matula pisze:mi emila usypia taki koło 21 nawet czasem po 21 wstaje o 6na karmionko zaraz usypia do 8 lub9