Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
anian, u mnie dziś podobnie
Agata nie chce spać i już! usneła na dworze na moim ramieniu - odłożona do wózka natychmiast się obudziła i zaczęła się burzyć
teraz leży zadowolona w leżaczku i grucha sobie wcinając łapki :laugh:
u nas tez od kilku dni strajk spaniowy w dzien ;D dzisiaj Selinka spala 40 min i nawet przy cycusiu nie zasypia tylko zje i zaczyna gugac, moze to goraco bo u nas w domu jest 28 stopni a na dworze w cieniu ponad 35 nawet nie wychodzimy na spacer jak na razie .
Seinka lezy sobie bez pieluszki i wetrzy pupaka ;D a przy tym strasznie gada do zabawek i wcina raczki ;D
A ja poszlam wlasnie nakarmic Selinke a ona chwycila cycusia i zasnela nawet nie jadla chyba juz byla zmeczona
U nas nocki przesypiane od ok 20 do 8 z dwoma a teraz jak tak cieplo z 3 karmieniami
u nas ze spanieniem tez nie za bardzo.... ale to chyba przez te upaly. w dzien spi po ok 40-50 min i co 2 godziny z zegarkiem w reku a w nocy czesto sie budzi na cycusia. mamy bardzo goraco w pokoju, podobnie jak u Asi ok 28 stopni 8)
i u nas ze spaniem w dzień kiepsko
właściwie głównie na spacerach, ale teraz ze względu na upał również na spacerku drzemka jest krótka
w zasadzie nie martwiłabym się, gdyby nie to, że Maks bez odpowiedniej dawki snu staje się marudny i miałczący, bo bidulek jest śpiący a nie umie zasnąć
teraz zasnął o 17 po 10 min, popłakiwaniach
osinko - jak się udał wyjazd?
my wyjeżdżamy nad morze w czwartek, w weekend maja do nas dojechać znajomi, a potem we wtorek mąż wraca do Poznania a na jego miejsce przyjeżdżają moi rodzice
koga jak ja Ci zazdroszczę tego morza... : : :
Patrycja przy tak małej dawce snu (dziś 2 razy po 30 minut) nie jest na szczęście marudna tylko szczęśliwa...A tak myślę, że może cola ją tak pobudziła???