reklama

Spotkania, imprezy, balangi ;)

reklama
mamulica
Co powiesz na 11.02.09 ok południa? :blink:Wymyślimy sobie jakiś program rozrywkowy... ;-)
Bo wiesz, ja tu musze sobie wszystko poustalać bo tylko kilka dni w Zabrzu bede, apóźniej znowu w marcu :tak:
hehe - juz cie wstepnie w "grafik" wpisałam :)

mamulica
Co powiesz na 11.02.09 ok południa? :blink:Wymyślimy sobie jakiś program rozrywkowy... ;-)
Bo wiesz, ja tu musze sobie wszystko poustalać bo tylko kilka dni w Zabrzu bede, apóźniej znowu w marcu :tak:
hehe - juz cie wstepnie w "grafik" wpisałam :)
CUDOWNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WPISZ MARKEREM!!!!!!!!!!!!! I PODKREŚL!!!!!!!!!!!!!!!!!!:happy2:

mary nie ma problemu z maluszkiem tylko my mieszkamy jescze z babcia której trzeba pomagac i musi ktos byc w domu,o to mi chodziło nie o malego-jego zabieram ze soba wszedzie :-)
a mieszkam na Helence.....
mam nadzieje ze uda nam sie spotkac bardzo bym chciała....
no chyba ze juz nie aktualne
aha no i jeszcze musiałby mnie zawiść zeby z małym nie tłuc sie busem....

maxwell jest jeszcze z Zabrza,mieszka gdzies koło multikina

Ostatnia edycja:
Poznanianki - może by tak do babymultikina w Starym Browarze w najbliższą środę jesli mróz pozwoli i snieg nas nie zasypie????

ja z chęcią podłapię temat, ale kurcze raczej nie w tym terminie, bo nie dam rady wysiedzieć w kinie (dopadły mnie plecy, reszta na samopoczuciu). Ale naprawdę z chęcią bym się wyrwała z tego domu........
A właśnie wiesz ile kosztuje taka przyjemność????????

reklama
ja z chęcią podłapię temat, ale kurcze raczej nie w tym terminie, bo nie dam rady wysiedzieć w kinie (dopadły mnie plecy, reszta na samopoczuciu). Ale naprawdę z chęcią bym się wyrwała z tego domu........
A właśnie wiesz ile kosztuje taka przyjemność????????

15 zlotych (miejsce dla mamy i dziecka) :) a tak normalnie do kina to najlepiej w czwartki do muzy (10 jesli masz newsletter)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry