reklama

Spotkania, imprezy, balangi ;)

reklama
Cześć dziewczyny
Jestem z Jaworzna i do Katowic mam niedaleko więc chętnie spotkałabym się z fajnymi mamuśkami :-), mój K. wyjechał w sobotę do pracy do Holandii na kilka miesięcy więc czujemy się trochę samotni :-(a tak zawsze w grupie raźniej :-)

Uuu dziewczyny ale wam zazdroszcze. Z checia bym sie spotkala z wami ale do Katowic mam 385km / Bielska - 443km a Krakowa mam ponad 450km :-(:-(:-(

mary mary w Rokitnicy to ja mieszkałam całe swoje zycie teraz od 3 lat mieszkam na Helence(od slubu) a gdzie mieszkałaś w Rokitnicy bo ja na budowlanej
mam nadzieje ze mąż będzie miał wolne dam znac dopiero w przyszłym tygodniu ale juz wierze ze sie uda nam spotkac...

kurcze myślałam, że będzie drożej:tak::tak::tak: super,.... tylko ja piszę się na seansik w innym terminie, mam nadzieję, że uda się zgrać jakąś ekipę:tak::tak::tak:
W Muzie jeszcze nie byłam, ja zwykle Rialto odwiedzałam

Jeżeli Poznań, to ja się nieśmiało pisze. :) Nieśmiało ponieważ za bardzo na forum się nie udzielam, wole "podczytywać" :-). Już kilka osób polecało mi "kino z maluchami" ale jakoś nie miałam okazji się wybrać. Jakoś nawet sobie tego nie wyobrażam, w sensie.. nie słychać tylko samych płaczy dzidziusiów?
W ogóle to szukam w Poznaniu zajęć w stylu areobik z niemowlakami, ale nigdzie nie znalazłam. wiewióra, passingby nie słyszałyście o czyms takim w naszym mieście?
Koniecznie daj znac kiedy :) ja chyba sie wybiore na zwiady :)
Passingby opisz co nieco o doznaniach w tym kinie z niemowlakami, jestem ciekawa jak to rzeczywiście wygląda :)

dziewczyny jak w lato będzie jakieś spotkanko w Katowicach to ja się piszę :) mimo, że mam ponad 200 km ;-), ale to dla mnie nie problem :-)
a w ogole to z Łodzi bądź okolic jest któraś ?

Uuu dziewczyny ale wam zazdroszcze. Z checia bym sie spotkala z wami ale do Katowic mam 385km / Bielska - 443km a Krakowa mam ponad 450km :-(:-(:-(

A gdzie mieszkasz?

w końcu mieszkamy w malutkim kraju więc wszędzie blisko:-) a co do spotkania w trójmieście to w wakacje tam będę bo tak na marginesie mam tam rodzinę:-D:-D a miszkam na granicy śląska i małopolski

To co, male spotkanko? :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry