reklama

Spotkania, imprezy, balangi ;)

To teraz zgrajcie swoje przyjazdy na Pomorze :-D zebysmy mogly sie spotkac :-) wstepnie chetna jestem JA :-D pewnie Martolinka i Etna tez zainteresowane beda ;-)

reklama
Jeżeli Poznań, to ja się nieśmiało pisze. :) Nieśmiało ponieważ za bardzo na forum się nie udzielam, wole "podczytywać" :-). Już kilka osób polecało mi "kino z maluchami" ale jakoś nie miałam okazji się wybrać. Jakoś nawet sobie tego nie wyobrażam, w sensie.. nie słychać tylko samych płaczy dzidziusiów?
W ogóle to szukam w Poznaniu zajęć w stylu areobik z niemowlakami, ale nigdzie nie znalazłam. wiewióra, passingby nie słyszałyście o czyms takim w naszym mieście?

Passingby opisz co nieco o doznaniach w tym kinie z niemowlakami, jestem ciekawa jak to rzeczywiście wygląda :)

Ja ide na basen - jak sadze od polowy lub pod koniec lutego (studi Hera na Górnej Wildzie lub na Wichrowych :), a do kina ide w środę do Starego Browaru na 12.00 - zapraszam serdecznie :)

mary mary w Rokitnicy to ja mieszkałam całe swoje zycie teraz od 3 lat mieszkam na Helence(od slubu) a gdzie mieszkałaś w Rokitnicy bo ja na budowlanej
mam nadzieje ze mąż będzie miał wolne dam znac dopiero w przyszłym tygodniu ale juz wierze ze sie uda nam spotkac...
mieszkałam pod lasem ale do podstawówki do 28 chodziłam hihi ale ten świat mały :-)
Jeszcze sie okaze ze się znałysmy wczesniej.. :-D

Ja ide na basen - jak sadze od polowy lub pod koniec lutego (studi Hera na Górnej Wildzie lub na Wichrowych :), a do kina ide w środę do Starego Browaru na 12.00 - zapraszam serdecznie :)

Na basen też się zapisałyśmy. W Hera już nie mieli miejsc (tam chodziłam na areobik dla ciężarnych), jestem tam zapisana na listę rezerwową od marca. Bedziemy chodzic na Batorego, do Atlantisu, nowa grupa startuje 3-12m od 27.02 tylko w zabójczych godzinach 8 i 9 rano w sobote :szok::szok:.

Nowa grupa ma powstac tez od poczatku kwietnia na Olimpii (3-6m), ale to troche daleko.

Nie miałam za to pojęcia, że na wichrowych mają coś takiego. Mieszkam na naramowicach wiec powinnam o tym słyszeć, gdzie jest ten basen :confused: Może beda zajecia w bardziej rozsadnych godzinach. Nie chciałabym psuc wypracowanego przez nas czasu spania nocnego.

W tym tygodniu kino odpada, bo wybieramy się z pierwszą wizytą do teściów.. brrr :-D Może w przyszłym tygodniu, jak będą coś ciekawego puszczac? Zdaj relacje z tego kina, np. czy dało się w ogóle film obejrzeć :-D

Babymultikino jest magicze. Ma niesamowity, niezapomniany klimat :), mnostwo ludzi (nie tylko kobiet) z dziecmi (od chyba dwutygodniowego a na 100% nie starszego niz 4 tygodnie bobaska po 4-5 latki szalejace na placu zabaw zorganizowanym na dole). Dorosli staraja sie ogladac film nie zwazajac na: placze i szlochy najmlodszych, cwiczenia w chodzeniu po schodach na czworaka sredniakow, biegi i smiechy starszakow. Nikomu nie przeszkadza to ze z dzieckiem sie chodzi - spaceruje zeby sie uspokoilo, nietore matki siedza na schodach, inne na fotelach. Kazady jest dla kazdego mily (to nowosc co? :) ) aaaaaaaaa i nikt nie je popkornu i nie chleje coli :) znaczy klimat jak w alternatywnych, studyjnych kinach - super! Za tydzien tez idziemy :)

Matki Polki - polecam :)

Babymultikino jest magicze. Ma niesamowity, niezapomniany klimat :), mnostwo ludzi (nie tylko kobiet) z dziecmi (od chyba dwutygodniowego a na 100% nie starszego niz 4 tygodnie bobaska po 4-5 latki szalejace na placu zabaw zorganizowanym na dole). Dorosli staraja sie ogladac film nie zwazajac na: placze i szlochy najmlodszych, cwiczenia w chodzeniu po schodach na czworaka sredniakow, biegi i smiechy starszakow. Nikomu nie przeszkadza to ze z dzieckiem sie chodzi - spaceruje zeby sie uspokoilo, nietore matki siedza na schodach, inne na fotelach. Kazady jest dla kazdego mily (to nowosc co? :) ) aaaaaaaaa i nikt nie je popkornu i nie chleje coli :) znaczy klimat jak w alternatywnych, studyjnych kinach - super! Za tydzien tez idziemy :)

Matki Polki - polecam :)
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Ja tez tak chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-p
gdzie to cudo?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry