Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i ja i ja!!!!!!!!!wstępne spotkanie w wawie (11 sierpień)
cleo, kamcia, kasiiula, natalunia,kilolek, dziunka,aga444,dziubasek(jeśli potwierdzi), lagajka(musi się potwierdzić)
i kto jeszcze chętny???![]()
A więc.
W najbliższym czasie na Pomorzu zjawią się Katrenki i Aga4444. Myślę że warto byłoby spotkać się w piątkę, a raczej dziesiątkę, bądź dwunastkę (w zależności o liczby dzieci ;-)).
Na spotkaniu byłyby Martolinka, Etna, Katrenki, Aga4444 i ja. KTOŚ JESZCZE CHĘTNY?
Aga będzie na półwyspie, Katrenki w Gdańku i tu powstaje problem gdzie się spotkać. Ja proponowałabym Gdynię, ale tam nie będziemy mieć żadnego miejsca aby spokojnie usiąść,wypić kawę, przewinąć dzieci... Co proponujecie?
sorki Dziunka ja nie pamiętalam dokładnie dat kiedy masz przyjechac, bo ja sie nigdzie nie wybieram więc wyszłam z zalożenia, ze jak przyjedziesz to bedzieszNo to się spotkajcie w tym terminie, a ja przyjadę do Kilolka w swoim.
Dla przypomnienia o moim przyjeździe klepie juz od miesiaca, wie o nim zarowno Kilolek i Cleo jak nie wszystkie. A wczoraj poszłam bo mi dziecko ryczało całą noc.
co wiedziałam to pwiedzialamno rozumiem Cie ale ja np nie wiem kiedy masz bycwidzisz a kolezanki tez nie powiedziały świnie ;P no pwoiedz kiedyyyyyyyyyyyyyyy nie chce mi sie szukac po forum :>
powiedziałam dziewczynom, ze koniec lipca, początek sierpnia