reklama

Spotkania, imprezy, balangi ;)

reklama
A więc.

W najbliższym czasie na Pomorzu zjawią się Katrenki i Aga4444. Myślę że warto byłoby spotkać się w piątkę, a raczej dziesiątkę, bądź dwunastkę (w zależności o liczby dzieci ;-)).

Na spotkaniu byłyby Martolinka, Etna, Katrenki, Aga4444 i ja. KTOŚ JESZCZE CHĘTNY?

Aga będzie na półwyspie, Katrenki w Gdańku i tu powstaje problem gdzie się spotkać. Ja proponowałabym Gdynię, ale tam nie będziemy mieć żadnego miejsca aby spokojnie usiąść,wypić kawę, przewinąć dzieci... Co proponujecie?

a kiedy to spotkanie? ja bede w trojmiescie jakos miedzy 17 a 30 lipca

No to się spotkajcie w tym terminie, a ja przyjadę do Kilolka w swoim.

Dla przypomnienia o moim przyjeździe klepie juz od miesiaca, wie o nim zarowno Kilolek i Cleo jak nie wszystkie. A wczoraj poszłam bo mi dziecko ryczało całą noc.
sorki Dziunka ja nie pamiętalam dokładnie dat kiedy masz przyjechac, bo ja sie nigdzie nie wybieram więc wyszłam z zalożenia, ze jak przyjedziesz to bedziesz :D i nadal nie wiem kiedy przyjeżdżąsz, bo link co dąlaś mi się nie otwiera ;) nie gniewaj się, powiedziałam dziewczynom, ze koniec lipca, początek sierpnia

no rozumiem Cie ale ja np nie wiem kiedy masz byc :P widzisz a kolezanki tez nie powiedziały świnie ;P no pwoiedz kiedyyyyyyyyyyyyyyy nie chce mi sie szukac po forum :>
co wiedziałam to pwiedzialam

A co do terminu to mi najbardziej pasowałby weekand, bo w tygodniu to muszę sama pociagiem a to średnio wykonalne przy mim wozku i 2 dzieci (bo jak wiemy w stolicy nie ma podjazdów! nawet na moim zadu... są) tyko nie 7 sierpnia, bo mam zlot rodzinny (z powodu przykrego wydarzenia, o którym wolę nie wspominać... ;))

czyli jedno ze spotkan bedzie koniec lipca??? <szkoda ze nie nad morzem ;-) ze wzglad na katrenki haha ale by sie zdziwila jakby z 6 mamusiek z wozkami przyszło do kosciola hahaha> mi tam pasuje mam tylko 2.5h jazdy wiec nie tak daleko ;]

chyba ktos tu zapomnial o mnie:/ no mnie odpowiadaja 2 terminy ktore podajecie, przelom lipca i sierpnia i 11 sierpnia, ja sie dostosuje jesli moge sie wprosic rzecz jasna:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry