reklama

Spotkania, imprezy, balangi ;)

reklama
Wczoraj tez na chacie pisalam , nie mow ze nie.
Chociazby tu https://www.babyboom.pl/forum/dziec...samopoczucie-listopadowek-24442/index852.html

Pomysl zlotu zaczal sie od tego ze stwierdzilam ze przyjezdzam do Warszawy, a teraz wychodzi na to ze wszystkie przyjada ale nie w tym terminie co ja. O to mi chodzi.

o widzisz jak zaczeła sie rozmowa to moj płakał wiec chodziłam karmic a jak wrocilam nie bylam w stanie nadrobic ... wiec nie wiem co pisalas ;] mowie tyle co ja widzialam co dziewczyny gadały ...

no rozumiem Cie ale ja np nie wiem kiedy masz byc :P widzisz a kolezanki tez nie powiedziały świnie ;P no pwoiedz kiedyyyyyyyyyyyyyyy nie chce mi sie szukac po forum :>

Spokojnie cioteczki:-) Dziunka chyba coś mówiła o ilepamiętam żeprzełom lipca sierpnia...wspomniałąm na czacie ale chyba nikt nie zauważył wczoraj...toz można zrobić 100 zlotów kto powiedział że jeden ;-)

Dziewczyny mnie pod uwagę bierzcie tak w 70% bo nie wiem jak to będzie muszę się głeboko nad ZA i PRZECIW zastanowić do WAWY ja mam kawał drogi, a Patuline też bym musiała zabrać bo ona bardzo by chciała pozwiedzać no ale zobaczymy:-)
W sumie M kiedyś też mówił żeby pojechał... ale on tak czasami opowiada
powiedzcie mi czy znacie jakieś tanie noclegi??

Wiecie co prawda jest taka ze Dziunka dała pomysł o zlocie.I my miałysmy się z Kilolkiem dostosować do jej daty przyjazdu do Wawy/Kilolka...i powinno tak pozostac...Kasia też była zdecydowana na datę Dziunkową...i nikt wczesniej się nie zgłaszał na spotkanie...więc albo robimy 2 spotkania( mi tam pasuje haha) albo dostosujmy się do Dziuni :-)
Jakoś trzeba to pogodzić i zgrać innego wyjscia nie ma :-)

reklama
Wiecie co prawda jest taka ze Dziunka dała pomysł o zlocie.I my miałysmy się z Kilolkiem dostosować do jej daty przyjazdu do Wawy/Kilolka...i powinno tak pozostac...Kasia też była zdecydowana na datę Dziunkową...i nikt wczesniej się nie zgłaszał na spotkanie...więc albo robimy 2 spotkania( mi tam pasuje haha) albo dostosujmy się do Dziuni :-)
Jakoś trzeba to pogodzić i zgrać innego wyjscia nie ma :-)
to się dostosucie do dziunki :tak: bo ja nie będe mogła przyecieć w lipcu np, a szkoda żeby dziunka nie była na spotkaniu skoro to jej pomysł:tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry