Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Setana - szkoda :-(, no ale zdrowie najważniejsze.
No to mamy:
1.Mrsmoon 2 + 1
2.Silva 2 + 1
3. Nutria 2 + 3
4. Ja - Zołza 2 + 1
5. Ironia 2 + 1
6. Aestima 2 + 1
7. Traschka 2 + 1
8. Madzioolka 2 + 1
9. AGATA R 1
10. Kati83 2 + 1
11. Izabela34 2 + 2
12. ja 1 + 1
i ew.
13. Mysia23 2 + 2
14._Angel_ 2 + 1
Czyli potrzebujemy 9 ew. 10 dwójek ( przy założeniu, że AGACIE R nie będą przeszkadzały nocne piski Młodej) i 2 ew. 3 razy coś większego. Dobrze by było aby w tych dwójkach się łóżeczko turystyczne dało wstawić.
Wszystko na kupie oczywiście.
Interesuje nas plac zabaw bezpieczny, bliskość podgrzewanego jeziora, miejsce na grill/ognisko, czy są utensylia grillowe, może coś na zrobienie posiłku choćby maluchom, lodówka - może więcej niż jedna na taką bandę, mikrofala też by się przydała. No i cena oczywiście, dwie noce 20/22.04., czy za hurt zniżka, jak daleko do sklepu.
A co do obowiązującej kolorystyki to jeśli chodzi o Młodą to nie wiem jaki wtedy rozmiar będzie nosić, coś już mam zabezpieczone, dla siebie oczywiście już też.
![]()

Fajnie, że nie będę jedyną samotną matką tego weekendu
Myślę, że się towarzystwo wykruszy jak dojdzie do spraw finansowych, moim zdaniem trzeba by było choć po 50 zł od pokoju wysupłać. Ale drzewiej dobrze by było wiedzieć gdzie konkretnie jedziemy