reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
kochane czy któraś chce się podjąć obdzwonienia tych miejsc? Do zlotu zostało półtorej miesiąca, trzeba rezerwować! Jeśli nikt się kwapi (nie dziwi mnie to specjalne, śrdenia fucha:-D) to ja wszędzie jutro zadzwonię.
Co do listy pytań - stwórzmy teraz swoją. Napiszcie o co wg was trzeba zapytać i razem zbierzemy wszystkie uwagi. Potem zawsze można przecież dopytać. Ja mam chwilkę to policzę jakich pokoi potrzebujemy.

Może wygodnie będzie tak - jak ktoś chce dodać swoje pytania to niech skopiuje te poprzednie i dodaje swoje, żeby potem nie trzeba było tego zbierać.
Ta, która chce zabrać łóżeczko turystyczne niech da znać, żeby wiedzieć ile miejsca potrzebujemy w pokojach.

Pytania:

- cena (może w grupie taniej?)
- ilość miejsc + odpowednia liczba danych pokoi (wiadomo, że 4 pokoje pięcioosobowe nas nie interesują choć miejsc niby 20).
- ewentualnie czy jest wyżywienie (chyba bardziej informacyjnie, bo zawsze można zjeść gdzie indziej)
- czy w pokojach zmieści się łóżeczko turystyczne
- łazienka przy pokoju
- dostęp do kuchni (lodówka, mikrofala)
- wyposażenie kuchni (garnki, talerze)
- wspólna sala gdzie możemy razem posiedzieć
- miejsce w plenerze do siedzenia
- plac zabaw
- miejsce na grilla + sprzęt grillowy

to na szybko, dopisujcie co jeszcze chcecie wiedzieć.

Ostatnia edycja:
Traschka - ja dopisuję temat grillowy, miejsce i utensylia i stanowczo się nie zgadzam :no:abyś dzwoniła i to na dodatek sama. Ja biorę pierwszy adres z Twojej listy a resztę zaktywizuję - Aestima, Ja - Zołza, Madzioolka się podejmowały...

tak na szybko przed pracą:

1. Dom Noclegowy 7 Dni Grzeszczak Licheń Stary, w Licheniu Starym - opinie, dojazd, telefony, ceny - od razu mamy pielgrzymkę zaliczoną, choć wolałabym Świebodzin :-D

2. Pokoje Pod Lasem - Różopole, w Różopolu (ul. Fiołkowa 3) - tu mi się podoba, ale nie zagłębiałam się w szczegóły

3. Agroturystyka Złoty Łan - Konstantynowo, w Konstantynowie (Konstantynowo 17) - też miło wygląda

4. Gospodarstwo Agroturystyczne Ania I Filip - Izabelin, w Izabelinie (Izabelin 47) - tu w sumie też miło

ponieważ nasze grono stale się pomniejsza chyba nie musimy szukać wielkiego ośrodka...

A mi się Licheń trafił :happy2: Co do ostatniego namiaru to miejsce polecane przez koleżankę Blusi - kiedyś tam napisałam sążnistwego maila z milionem pytań dostałam syntetyczną odpowiedź, zbyt syntetyczną aby się mi mogło spodobać. :baffled: Tam jest 10 pokoi na kupie.

reklama
Madzioolka - Krakowa nie lubisz ?
I lista na dziś:
1.Mrsmoon 2 + 1
2.Silva i Nutria 2 + 3
3. Ja - Zołza 2 + 1
4. Ironia 2 + 1
5. Aestima 2 + 1
6. Traschka 2 + 1
7. Madzioolka 2 + 1
8. AGATA R 1
9. Kati83 2 + 1