Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

) to ja wszędzie jutro zadzwonię.
abyś dzwoniła i to na dodatek sama. Ja biorę pierwszy adres z Twojej listy a resztę zaktywizuję - Aestima, Ja - Zołza, Madzioolka się podejmowały...
Widzę, że olschoolowego języka używam 
tak na szybko przed pracą:
1. Dom Noclegowy 7 Dni Grzeszczak Licheń Stary, w Licheniu Starym - opinie, dojazd, telefony, ceny - od razu mamy pielgrzymkę zaliczoną, choć wolałabym Świebodzin
2. Pokoje Pod Lasem - Różopole, w Różopolu (ul. Fiołkowa 3) - tu mi się podoba, ale nie zagłębiałam się w szczegóły
3. Agroturystyka Złoty Łan - Konstantynowo, w Konstantynowie (Konstantynowo 17) - też miło wygląda
4. Gospodarstwo Agroturystyczne Ania I Filip - Izabelin, w Izabelinie (Izabelin 47) - tu w sumie też miło
ponieważ nasze grono stale się pomniejsza chyba nie musimy szukać wielkiego ośrodka...
Co do ostatniego namiaru to miejsce polecane przez koleżankę Blusi - kiedyś tam napisałam sążnistwego maila z milionem pytań dostałam syntetyczną odpowiedź, zbyt syntetyczną aby się mi mogło spodobać.
Tam jest 10 pokoi na kupie.