- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Megusek wybacz ze nie dotrzmalam slowa co do wplaty ale po pilnych dyskusjach w domku stwierdzilismy ze postaramy sie przyjechac ale nie chemy nikogo wiazac umowa i robic problemu jak by nam sie nie udalo wiec wycofujemy sie z rezerwacjiii wybacz jeszcze raz ale balagan u nas panuje nie ilosierny obecnie w domku

dorotak
Fanka BB :)
Kurcze chyba się pokiełbasiło łeeee.... :sick
rawdopodobnie 7 lipca będę miała wesele, tzn. jeszcze młodzi nie prosili, ale doszły mnie słychy.
Z jednej strony cieszę się :-), bo lobię takie rodzinne imprezy i żadne inne w tym roku się nie kroi, a z drugiej akurat to musiało wypaść w terminie naszego spotkania
Z jednej strony cieszę się :-), bo lobię takie rodzinne imprezy i żadne inne w tym roku się nie kroi, a z drugiej akurat to musiało wypaść w terminie naszego spotkania

Pola 30
Fan(ka)
No nawet mnie nie wkurzajcie, to ja bidna dziecka chrzest wykombinowałam w innym terminie, i z Holandii się tłukę tysiące kilometrów a Wam się tyłków nie chce ruszyć??? Oj, uwaga,. bo zawitam do każdej z osobna-tak sobie trasę wyznaczę
Dobra, chyba za ostro, niech te grzeczniejsze panny się nie obrażają, ale miło byłoby gdyby było nas jak najwięcej...Myślę, że jak zaplanuje się coś odpowiednio wcześniej i zależy na tym osobie, która zaplanowała to wszystko jest do zrealizowania. Ale musi się chcieć no i oczywiście muszą być warunki...Ok, w takim razie proponuję podsumować kto przyjeżdża a kto nie? Megusek możesz taką aktualną listę wykonać? Bo Ty jesteś najlepsza "w te klocki".

Może nie bedzie tak zle, my na 50% jesteśmy na spotkaniu, nie wiem na pewno bo wesele mamy w czerwcu i nie wiem jak z kasa i czy mój mąż dostanie wole w pracy. Ale jak sie wszystko po mojej mysli ułoży to jestesmy
tylko dokładnie gdzie to juz wiadomo????

reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: