- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Megusek wybacz ze nie dotrzmalam slowa co do wplaty ale po pilnych dyskusjach w domku stwierdzilismy ze postaramy sie przyjechac ale nie chemy nikogo wiazac umowa i robic problemu jak by nam sie nie udalo wiec wycofujemy sie z rezerwacjiii wybacz jeszcze raz ale balagan u nas panuje nie ilosierny obecnie w domku

dorotak
Fanka BB :)
Kurcze chyba się pokiełbasiło łeeee.... :sick
rawdopodobnie 7 lipca będę miała wesele, tzn. jeszcze młodzi nie prosili, ale doszły mnie słychy.
Z jednej strony cieszę się :-), bo lobię takie rodzinne imprezy i żadne inne w tym roku się nie kroi, a z drugiej akurat to musiało wypaść w terminie naszego spotkania
Z jednej strony cieszę się :-), bo lobię takie rodzinne imprezy i żadne inne w tym roku się nie kroi, a z drugiej akurat to musiało wypaść w terminie naszego spotkania

Pola 30
Fan(ka)
No nawet mnie nie wkurzajcie, to ja bidna dziecka chrzest wykombinowałam w innym terminie, i z Holandii się tłukę tysiące kilometrów a Wam się tyłków nie chce ruszyć??? Oj, uwaga,. bo zawitam do każdej z osobna-tak sobie trasę wyznaczę
Dobra, chyba za ostro, niech te grzeczniejsze panny się nie obrażają, ale miło byłoby gdyby było nas jak najwięcej...Myślę, że jak zaplanuje się coś odpowiednio wcześniej i zależy na tym osobie, która zaplanowała to wszystko jest do zrealizowania. Ale musi się chcieć no i oczywiście muszą być warunki...Ok, w takim razie proponuję podsumować kto przyjeżdża a kto nie? Megusek możesz taką aktualną listę wykonać? Bo Ty jesteś najlepsza "w te klocki".
Dobra, chyba za ostro, niech te grzeczniejsze panny się nie obrażają, ale miło byłoby gdyby było nas jak najwięcej...Myślę, że jak zaplanuje się coś odpowiednio wcześniej i zależy na tym osobie, która zaplanowała to wszystko jest do zrealizowania. Ale musi się chcieć no i oczywiście muszą być warunki...Ok, w takim razie proponuję podsumować kto przyjeżdża a kto nie? Megusek możesz taką aktualną listę wykonać? Bo Ty jesteś najlepsza "w te klocki".Może nie bedzie tak zle, my na 50% jesteśmy na spotkaniu, nie wiem na pewno bo wesele mamy w czerwcu i nie wiem jak z kasa i czy mój mąż dostanie wole w pracy. Ale jak sie wszystko po mojej mysli ułoży to jestesmy
tylko dokładnie gdzie to juz wiadomo????
tylko dokładnie gdzie to juz wiadomo????reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: